اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران:

شهدا با الهام از شهدای کربلا توانستند به همنشینی با انبیای الهی دست پیدا کنند

شهدا با الهام از شهدای کربلا توانستند به همنشینی با انبیای الهی دست پیدا کنند
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران گفت: شهادت موهبتی الهی است که نصیب هرکس نمی شود و شهدای ما با الهام از شهدای کربلا توانستند به همنشینی با انبیای الهی دست پیدا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- سردار علی نصیری فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران به همراه سرهنگ حسین حیدری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک با خانواده بسیجی شهید مهدی قاضی خانی از مدافعان حرم حضرت زینب(س) دیدار کردند.
در این دیدار فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران با قدردانی از خانواده این شهید اظهار داشت: شهادت موهبتی الهی است که نصیب هرکس نمی شود مگر اینکه انسان به دنیا و ما فیها پشت پا زده باشد و دل از تعلقات دنیوی بکند، شهدای ما با الهام از شهدای کربلا توانستند به همنشینی با انبیای الهی دست پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
,

_MG_9895
وی با اشاره به اینکه این شهید در خانواده مومن و متدین رشد یافته بیان کرد: عزیزترین دارایی انسان جان است و کسی که جانش را در راه دفاع از ارزشها فدا می کند هیچ زبانی قادر به قدردانی از او نیست و تنها خداست که می تواند اجر آن را به شهید بدهد.
سردار نصیری گفت: شهدای مدافع حرم از افراد کارآزموده و مومن بودند و با اندیشه و به صورت آگاهانه و داوطلبانه، با شوق فراوان به مبارزه با دشمنان اسلام رفتند.

, _MG_9895,
,
,

_MG_9897
وی با بیان اینکه در مواجهه با خانواده شهدا هر حرفی بزنیم تنها برای تسلای دل خودمان است، افزود: اگرچه تحمل این رنج و مصیبت مشکل است اما فرزندان شهید باید پیام رسان و سند افتخار این انقلاب و پدر شهیدشان باشند.
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران در پایان گفت: با وجود این که در حال حاضر شهید در بین ما به صورت فیزیکی نیست اما حضورش کاملاً محسوس است.

, _MG_9897, _MG_9897,
,
,

_MG_9900
همسر شهید مهدی قاضی خانی بیان کرد: همسرم مال این دنیا نبود و دل در گرو شهادت داشت و همیشه توصیه می کرد که پیرو ولایت فقیه باشیم شهید قاضی خانی فردی ولایت مدار وعاشق مقام عظمای ولایت بود.
در پایان این دیدار لوح تقدیری در راستا ی تجلیل از مقام این شهید والا مقام از طرف سردار علی نصیری فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران به خانواده شهید مهدی قاضی خانی تقدیم شد.

, _MG_9900,
,
,

_MG_9907

, _MG_9907, _MG_9907,

گفتنی است، شهید مهدی قاضی خانی با داشتن سه فرزند برای دفاع از ساحت مقدس حریم حضرت زینب کبری(س) خود را به سوریه رسانده و در مقابل دشمنان تکفیری جنگیده و سرانجام به فیض شهادت نائل آمد و روز جمعه 20 آذر با استقبال پر شور مردم شهرستان قرچک در مزار شهدای امامزاده بی بی زبیده به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/رض

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه