logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هادی خامنه‎ای در مازندران:

دولت در حوزه اقتصادی موفق عمل نکرد/همه اصلاح‌طلبان به حسن خمینی رأی نمی‌دهند/شورای نگهبان از اصول‎گرایان طرفداری می‎کند/لزوم حمایت دولت از سوریه

دولت در حوزه اقتصادی موفق عمل نکرد/همه اصلاح‌طلبان به حسن خمینی رأی نمی‌دهند/شورای نگهبان از اصول‎گرایان طرفداری می‎کند/لزوم حمایت دولت از سوریه
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت: عملکرد دولت در حوزه اقتصادی رضایت بخش نیست، رکود در کشور حاکم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سیدهادی خامنه‌ای در حاشیه حضور در مازندران در جمع خبرنگاران درباره وضعیت انتخابات کشور در آینده، اظهار کرد: مردم نمایندگانی را به مجلس بفرستند که دارای تخصص کافی، مشی سیاسی معتدل و نیز به‌دنبال منافع شخصی نباشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,


وی در پاسخ به سوالی درباره حمایت اصلاح‌طلبان از کاندیداتوری سیدحسن خمینی، بیان کرد: اصلاح‎طلبان به وی رأی خواهند داد البته نه همه اصلاح‌طلبان!

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام با اعلام اینکه برخی افراط‎گرایی موجود در کشور زیبنده نظام نیست، افزود: قانون‌گرایی در کشور کم‌رنگ است و برخی‌ها سعی دارند همه مسائل را با افراط‌گری به نفع خودشان به اتمام برسانند.

خامنه‎ای با اعلام اینکه نشست‌های افراد افراطی به‌صورت مرتب برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این افراد تلاش دارند حتی در دورترین روستاهای کشور نیز با اعزام افراد از قم نیز منش و مشی خود را به مردم القا کنند.

وی درباره پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات، خاطرنشان کرد: نیاز است اصلاح‌طلبان با حضور حداکثری برای ثبت‌نام در انتخابات حضور پیدا کنند.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام شورای نگهبان را متهم به جانب‌داری از اصول‌گرایان کرد و در عین حال گفت: 70 درصد مردم به مشی اصلاح‌طلبی معتقد هستند.

وی اضافه کرد: اصول گرایان در صورتی در انتخابات موفق به کسب آرا می شوند که مردم در انتخابات حضور پیدا نکنند.

خامنه‎ای اضافه کرد: اصلاح‌طلبان به‌سختی از کانال شورای نگهبان تأیید می‌شوند، اگر شورای نگهبان آنها را تأیید کند، در انتخابات مردم به آنها رأی می‎دهند.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت: اصولگرایان انتخابات را حق خودشان می‌دانند و فکر می‌کنند که باید در انتخابات برگ برنده باشند.

وی درباره عملکرد دولت از زمان روی کارآمدنش تاکنون اضافه کرد: در حوزه سیاست خارجی عملکرد دولت مطلوب بود و توانست با تیم مقتدر و قوی اعتماد غربی‌ها را جلب کند، تیم مذاکره‌کننده دولت در مذاکرات بسیار قوی و دارای تجربه بود و خود دولت نیز تجربه بسیار مناسبی در این زمینه داشت، نتیجه مذاکرات نیز قابل اندازه‌گیری نیست ولی دنیای فعلی دنیای بدقولی است، ممکن است غربی‌ها به قول‎شان وفا نکنند ولی تیم مذاکره‌کننده عملکرد مناسبی داشت.

خامنه‌ای درباره اقدام دولت در حوزه اقتصادی تصریح کرد: تورم در کشور کنترل شد ولی به جایش رکود حاکم شد، وقتی در کشوری رکود حاکم باشد و فعالیت اقتصادی مناسب انجام نشود، رمقی برای افراد باقی نمی‌ماند، دولت در حوزه اقتصادی چندان موفق عمل نکرد، نیاز است برنامه‌ای برای خروج از رکود در برنامه کاری دولتمردان قرار گیرد.

وی با دفاع از عملکرد دولت در پرداخت تسهیلات بانکی برای خرید خودرو، خاطرنشان کرد: این اقدام دولت موجب جلوگیری از بیکاری افراد زیادی در کشور شد و خوب است دولت این اقدام را البته با سود پایین‌تر برای خرید کالا در اختیار مردم قرار دهد.

خامنه‌ای درباره عملکرد مجلس پنجم که مورد سوال خبرنگاران بود، بیان کرد: برخی تندروی‌ها در مجلس پنجم وجود داشت که مورد قبول بنده نیست، مجلس باید در کنار توجه به مسائل سیاسی به مسائل اقتصادی، گرانی، تورم و اشتغال و توسعه فرهنگی جامعه نیز نقد و نظر داشته باشد.

وی اظهار کرد: بنده معتقدم هر دولتی که در کشور روی کار می‌آید، باید از سوریه، لبنان، یمن، فلسطین و غزه حمایت کند، امنیت ما به امنیت آنها بسته است و افرادی که به بشار اسد در ارتباط با عدم حمایت ایران از سوریه نامه نوشتند، به اشتباه دست به این اقدام زدند.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام درباره برخی مشکلاتی که در کشور در حوزه مختلف اقتصادی وجود دارد، یادآور شد: در حال حاضر وضعیت نسبی در تولید و کشاورزی نداریم، برای رفع مشکلات کشور نیاز است که مسئولان به خودشان بیایند و اراده خود را تقویت کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه