logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شهرستان خاش

برگزاری جشنواره سفر، گردشگری،صنایع دستی و سوغات در خاش

برگزاری جشنواره سفر، گردشگری،صنایع دستی و سوغات در خاش
فرماندار شهرستان خاش گفت: همزمان با سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی جشنواره سفر، گردشگری، صنایع دستی و سوغات در قالب بیش از 150 غرفه به مدت یک هفته در خاش برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تفتان ما، علیرضا شهرکی اظهار داشت : برگزاری این جشنواره با توجه به نزدیکی ایام نوروز و آغاز فعالیت ستاد تسهیلات سفر شهرستان خاش تاثیر خوبی در معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی و نیز صنایع دستی و سوغات منطقه دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر این، جشنواره یادشده زمینه آشنایی بیشتر شهروندان خاش با جاذبه ها و صنایع دستی و سوغات سایر شهرستانها و استانهای کشور را فراهم می کند.
فرماندار خاش بیان کرد: جشنواره سفر و گردشگری به همت کانون هنرمندان و ورزشکاران و با مشارکت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خاش از تاریخ ۱۰ بهمن لغایت ۱۷ بهمن ماه سال جاری به مدت یک هفته با اجرای برنامه های متعدد و متنوع میزبان عموم مردم خواهد بود.
نماینده عالی دولت در شهرستان خاش اذعان داشت : غرفه های مختلف این نمایشگاه انواع صنایع دستی، سوغات، فرش، هدایا، آیین های محلی، پوشاک اقوام ایرانی، غذا های سنتی هر منطقه و جاذبه های گردشگری مناطق مختلف را به نمایش می گذارند.
وی در پایان اظهار داشت: اجرای برنامه های فرهنگی و ویژه از جمله پخت شیرینی های محلی و بومی در محل نمایشگاه از دیگر جاذبه های جشنواره یادشده خواهد بود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تفتان ما,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه