اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نظر فرجی‌دانا درباره تعامل با مجلس

نظر فرجی‌دانا درباره تعامل با مجلس
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تعامل دولت یازدهم با مجلس در سطح بالایی قرار دارد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از این قاعده مستثنی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، رضا فرجی‌دانا لحظاتی پیش در حاشیه آیین تجدید میثاق مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با آرمان‌های والای امام راحل اظهار داشت: راه بنیانگذار جمهوری اسلامی، راه ارزش‌های والا، اعتدال و مبارزه با افراط‌گرایی بود و به تمام آزادی‌‌خواهان جهان ایثار و از خودگذشتگی را آموخت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تعامل دولت تدبیر و امید با مجلس شورای اسلامی را بسیار شایسته و مناسب دانست و عنوان کرد: خداوند را شاکریم زیرا تعامل دولت یازدهم با مجلس در سطح بالایی قرار دارد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی در ادامه با اشاره به کمبود بودجه و امکانات دستگاه‌های اجرایی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان داشت: در شرایط ویژه اقتصادی به سر می‌بریم و گزارش این وضعیت را به دولت ارائه داد‌ه‌ایم و در حال رفع مشکلات کمبود اعتبار و بودجه هستیم.

فرجی‌دانا با بیان اینکه برخی از دانشگاه‌های کشور تقریبا ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بدهکاری دارند تصریح کرد: براساس آماری که معاونت مالی و اداری وزرات علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کرده است حدود ۶ میلیارد ریال این مبلغ مربوط به امور عمرانی و مابقی مربوط به بودجه جاری دانشگاه‌هاست.

این گزارش حاکی است، همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رضا فرجی دانا به‌همراه معاونان، مسئولان و جمعی از کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های والای معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران تجدید بیعت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه