logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

توضیح سرپرست استقلال در مورد جروبحث دو بازیکن

توضیح سرپرست استقلال در مورد جروبحث دو بازیکن
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: بین امیر حسین صادقی و نوری اتفاقی رخ نداد و بحثشان معمولی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سید میرشاد ماجدی  درباره بازی شب گذشته مقابل مس کرمان و حذف استقلال از جام حذفی گفت: به هر حال در شرایط آب‌و هوایی خاص بازی کردیم و تلاش خود را انجام دادیم و قسمت این بود که در این بازی پیروز از زمین خارج نشویم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سید میرشاد ماجدی ,  درباره بازی شب گذشته مقابل مس کرمان و حذف استقلال از جام حذفی گفت: به هر حال در شرایط آب‌و هوایی خاص بازی کردیم و تلاش خود را انجام دادیم و قسمت این بود که در این بازی پیروز از زمین خارج نشویم.,

وی در خصوص اینکه آیا با وجود بارش برف و شرایط آب‌و هوایی تمرین امروز استقلال برگزار می‌شود یا خیر؟ عنوان کرد: تمرین امروز به دلیل اینکه ریکاوری است حتما برگزار می‌شود. بازیکنان هم مشکلی ندارند و فقط شب گذشته بیک‌زاده شصت پایش را پانسمان کرد.

,

ماجدی در خصوص اینکه گفته می‌شود بین نیمه در رختکن بین امیرحسین صادقی و پژمان نور درگیری لفظی شدیدی پیش آمده و به همین دلیل نوری برای نیمه دوم از بازی خارج شد، اظهار داشت: اولا باید بگویم خیلی متأسفم از اینکه مسائل کوچک رختکن که حریم خصوصی هر تیم است به بیرون درز پیدا می‌کند در حالی که رختکن و اتفاقات آن باید بین خودمان باقی بماند و در امانتداری آن کوشا باشیم. متأسفانه حرف‌های معمولی را بزرگ می‌کنند و من برای این افراد متأسفم که با انتشار چنین خبرهایی جو تیم را به هم می‌ریزند و فکر می‌کنند در حال خدمت هستند.

,

وی افزود: بین صادقی و پژمان یک بگو و مگوهای معمولی رخ داد و من خودم را سریع رساندم و وقتی هم که قلعه‌نویی وارد رختکن شد آنها سکوت کردند. پژمان نوری هم چون انرژی‌اش تحلیل رفته بود از بازی بیرون آمد. من تعجب می‌کنم از انتشار این اخبار و همه امیر قلعه‌نویی را می‌شناسند و می‌دانند که نه امیرحسین صادقی بلکه هیچ‌کس دیگری نمی‌تواند در مسائل فنی دخالت کند. اگر اتفاق سنگینی بین نوری و صادقی افتاده بود امیر قلعه‌نویی با آنها برخورد می‌کرد.

,

سرپرست استقلال درباره اینکه چرا اتوبوس استقلالی‌ها شب گذشته آنها را قال گذاشت، گفت: بحث قال گذاشتن نبود.راننده اتوبوس وقتی ما را به ورزشگاه رساند به من گفت پمپ ماشینم خراب است و می‌روم آن را تعمیر کنم. وقتی بازی تمام شد او به من زنگ زد و گفت هنوز اتوبوسم درست نشده. این مسئله چیزی نبود که از عهده من برآید ولی با این حال بازیکنان را در رختکن نگه داشتم تا سرما نخورند و برای آنها آژانس جور کردم و از ورزشگاه آنها را راهی کردم. کل معطلی بازیکنان 10 دقیقه هم طول نکشید. متأسفانه برخی مسائل را خیلی بزرگ می‌کنند. دری به تخته می‌خورد آن را تیتر می‌کنند.

,

ماجدی در پایان در خصوص اینکه ظاهرا مسئولان باشگاه سایپا دنبال این هستند که چرا کمیته انضباطی رأی آندو تیموریان را صادر نمی‌کند تا تکلیف او برای بازی روز یکشنبه مقابل آنها مشخص شود، عنوان کرد: این مسئله اصلا ربطی به باشگاه سایپا و یا باشگاه‌های دیگر ندارد. هر تیمی با ما بازی دارد برای اینکه تیتر شوند دنبال این جور صحبت‌ها هستند چون کسی با آنها کاری ندارد و می‌خواهند از این موضوع بهره‌برداری کنند.کمیته انضباطی مستقل از هرگونه از این اظهارنظرها کار خودش را می‌کند و قطعا به موقع هم رأی تیموریان را اعلام می‌کنند و باشگاه استقلال هم هرگاه که رأی صادر شده آن را تمکین کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه