logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس صنف مینی بوس داران استان کرمان

گرانی لوازم یدکی و گازوئیل مهم ترین مشکلات در حیطه حمل و نقل است

گرانی لوازم یدکی و گازوئیل مهم ترین مشکلات در حیطه حمل و نقل است
رئیس صنف مینی بوس داران استان کرمان گفت:افراد در حیطه حمل و نقل با مشکلاتی دیگر چون گرانی لوازم یدکی ولاستیک و بیمه وازهمه مهمتر گران شدن گازوئیل در طی سال های اخیر روبه رو می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی قادر پور در گفتگو با خبرنگار“کسبه کرمان” در رابطه با گرامی داشت روز حمل و نقل گفت: با تبریک سالروز حمل و نقل و مسافر بری به تمام قشر رانندگان اعم از باری و مسافربری که در این کار پر مخاطره فعالیت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهدی قادر پور در گفتگو با خبرنگار, “کسبه کرمان” , “کسبه کرمان”, در رابطه با گرامی داشت روز حمل و نقل گفت: با تبریک سالروز حمل و نقل و مسافر بری به تمام قشر رانندگان اعم از باری و مسافربری که در این کار پر مخاطره فعالیت می کنند.,

رئیس صنف مینی بوس داران استان کرمان افزود: شغل مسافربری از پر استرس ترین شغل ها در سطح جامعه می باشد به نحوی که رانند گان صبح زود ماشین های خود را برای سرویس دهی آماده می کنند که بتوانند رأس ساعت معین برای خدمات رسانی آماده باشند.

,

وی در ادامه با توجه به مشکلات این فراد ادامه داد:در این شغل اگر مشکلی پیش آید باید جواب گو باشند در صنف بارداری اگر فرد اشتباهی را انجام دهد امکان دارد بار را از دست بدهد اما در صنف مسافربری اگر راننده کوچک ترین خطای را انجام دهد امکان دارد جان یک انسان به خطر بیندازد، که این مسائل به خودی خود بار استرس بسیاری را به راننده وارد می کند.

,

وی اذعان کرد: افراد در حیطه حمل و نقل با مشکلاتی دیگر چون گرانی لوازم یدکی ولاستیک و بیمه وازهمه مهمتر گران شدن گازوئیل در طی سال های  اخیر که به طور متداول دیده ایم افراد در این صنف با دشواری های زیادی روبه رو می شوند.

,

رئیس صنف مینی بوس داران استان کرمان با اشاره به مشکلات رانند گان مینی بوس ران ادامه داد: در این بین گروهی از رانند گان همچون مینی بوس رانان وضعیت بدتری نسبت به سایر رانند گان دارند چون که کار این رانندگان در تابستان است که مدارس تعطیلی است و اکثر به صورت نیمه بیکار هستند که این مشکل به سایر مشکلات دیگران اضافه می کند.

,

وی توضیح داد:پایین بودن نرخ کرایه ها  باعث می شود که این افراد در تأمین معشیت خود بماند چه برسد به آنکه جایگزین نمودن ماشین فرسوده خود را به ماشین استاندارد تبدیل کنند و این کار نیازمند توجه مسئولین زیر ربط است و تمهیداتی برای این قشر زحمت کش ارائه دهند.

,

قادر پوردر پایان افزود: روز ۲۶آذر ماه که به فرمان امام خمینی (ره)در رابطه با حمل و نقل می باشد را به تمام افراد درعرصه حمل و نقل تبریک می گویم و آرزوی سلامتی روز افزون برایشان دارم ان شاالله بتوانند وظیفه خود را به خوبی در این زمینه انجام دهند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه