logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هیات اجرایی انتخابات خبرگان رهبری در شهرستان کوهرنگ تشکیل شد

هیات اجرایی انتخابات خبرگان رهبری در شهرستان کوهرنگ تشکیل شد
معاون فرماندار کوهرنگ با تاکید بر اجرای قانون، رعایت بی‌طرفی کامل معتمدین و ممنوعیت‌های تبلیغاتی اعضاء اجرایی و نحوء تشکیل هیئت اجرایی گفت: همان‌گونه که رئیس جمهور محترم تاکید بر قانون و شفافیت و اخلاق انتخابات دارند تلاش خواهیم کرد یک انتخابات سالم و قانونی با مشارکت حداکثری مردم داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی بدری بابادی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار کوهرنگ خبر افزود: با حضور دادستان، اعضا هیئت نظارت و ثبت احوال در بخش مرکزی و بخش بازفت و صمصامی، پس از معرفی 30 نفر از معتمدان محلی که مورد تایید هیات نظارت نیز بودند در نهایت 8 نفر عضو اصلی و پنج نفر عضو علی‌البدل برای تشکیل هیات اجرایی انتخابات شهرستان کوهرنگ مشخص شدند.

معاون فرماندار کوهرنگ با تاکید بر اجرای قانون، رعایت بی‌طرفی کامل معتمدین و ممنوعیت‌های تبلیغاتی اعضاء اجرایی و نحوء تشکیل هیئت اجرایی گفت: همان‌گونه که دکتر روحانی رئیس جمهور محترم تاکید بر قانون و شفافیت و اخلاق انتخابات دارند تلاش خواهیم کرد یک انتخابات سالم و قانونی با مشارکت حداکثری مردم داشته باشیم.
 
بدری بابادی از پیش‌بینی 65 شعبه اخذ رای در شهرستان کوهرنگ خبرداد و افزود: این تعداد شعب اخذ رای ثابت و سیار برای دو جامعه شهری و روستایی شهرستان در نظر گرفته شده است و البته هنوز میزان  قطعی صندوق تعداد آرا مشخص نشده است.

انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی هفتم اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

از حوزه انتخابیه شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ نیز یک نفر به عنوان نماینده مردم به مجلس شورای اسلامی ورود پیدا می‌کند.
 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه