به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل نیک نما،اسماعیل بلیده ای افزود: برای انتخاب اعضای هیئت اجرایی پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در بخش ساربوک ۳۰ نفر از معتمدین دعوت شدند، که ۸ نفر بعنوان اعضای اصلی و پنج نفر نیز بعنوان اعضای علیالبدل می باشند.
وی عنوان کرد: بر این اساس مجریان برگزاری انتخابات باید با رعایت اصل بیطرفی و امانتداری زمینه برگزاری انتخاباتی سالم، پرشور و قانونمند را فراهم کنند.
بخشدار ساربوک تصریح کرد: انتخابات باید قانونمند باشد و کاندیدها در فضای رقابتی کاملا سالم امکان فعالیت قانونی را داشته باشند و مجریان هم بتوانند با دقت از آراء مردم صیانت کنند.
وی رعایت اصل بیطرفی، تقوا، ولایتمداری و خداترسی را در مراحل مختلف انجام کار انتخاباتی در اجرای منویات مقام معظم رهبری و اجرای کامل قانون را از خصوصیات دستاندرکاران برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه بخش ساربوک دانست.
بلیده ای ادامه داد: از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود در این بخش برای برگزاری هر چه بهتر و دقیقتر انتخابات بهرهگیری خواهد شد.
بخشدار ساربوک تصریح کرد: حضور آگاهانه و عاقلانه مردم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی تجدید میثاق با آرمانهای والای انقلاب اسلامی و منویات امام راحل می باشد.
شایان ذکر است، اعضای هیئت اجرایی بخش ساربوک از توابع شهرستان قصرقند با حضور اعضای ستاد انتخابات، نماینده هیئت نظارت، نماینده دادستان و ثبت احوال و ۳۰ نفر از معتمدان این بخش پس از برگزاری انتخابات معرفی شدند.
,
,
,
,
,
,
اعضای اصلی هیأت اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری در بخش ساربوک:
, اعضای اصلی هیأت اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری در بخش ساربوک:,
۱- درا رییسی
۲- نظیر رییسی
۳- دادرحمن رییسی
۴- واحدبخش رییسی
۵- عبدالله رییسی
۶- کبیراحمد رییسی
۷- عبدالحمید رییسی
۸- سعید رییسی
,
,
,
,
,
,
,
اعضای علی البدل هیأت اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری در بخش ساربوک:
, اعضای علی البدل هیأت اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری در بخش ساربوک:,
۱-سعیدمحمد ملازهی
۲- چراغ رییسی
۳- عبدالغفور بلیده
۴- محمد رییسی
۵- علی بخش هوتی
, ۲- چراغ رییسی
۳- عبدالغفور بلیده
۴- محمد رییسی
۵- علی بخش هوتی, ۲- چراغ رییسی,
, ۳- عبدالغفور بلیده
۴- محمد رییسی
۵- علی بخش هوتی,
,
,
انتهای پیام
, انتهای پیام, انتهای پیام]
ارسال دیدگاه