اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شباهت جواد خیابانی با محمد مایلی کهن!

شباهت جواد خیابانی با محمد مایلی کهن!
به نظرم محمد مایلی کهن و جواد خیابانی یک وجه اشتراک دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که منصور پورحیدری از دیشب رفته بیمارستان به یک باره جواد خیابانی می گه منصور پورحیدری هم به سمت هواداران استقلال می‌رود که هواداران هم حسابی او را تشویق می کنند.(البته بعد از چند ثانیه بهش می گن پورحیدری نیست و اصلاح می کنه حرفشو) به اینکه تمام سایت ها نوشتن پورحیدری رفته بیمارستان و ... کاری ندارم به این کار دارم که چرا وقتی خودش پورحیدری را ندیده این حرفو می زنه؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دقایقی بعد دوربین بازیکن استقلال را نشون می ده که داور اخراجش کرده به صرف اینکه ریش داره استاد می گه روزبه چشمی اخراج شده اصلا قیافه بهنام برزای را نمی شناسه تا زمانی هم که کارگردان اسم بهنام برزای را به عنوان بازیکن اخراجی نمیزنه متوجه نمیشه حتی از روی شماره بازیکن. کلا هر بازیکن ریش داری که از استقلال صاحب توپ بشه اگر تصویر لانگ باشه استاد شماره رو نبینه اسمش روزبه چشمی هست.
به نظرم محمد مایلی کهن و جواد خیابانی یک وجه اشتراک دارند مایلی کهن به سوم شدن در جام ملت های 1996 افتخار می کنه و جواد خیابانی هم به گزارش بازی ایران و استرالیا در ملبورن ولی به این نکته فکر کنید که اگر ایویچ سرمربی تیم 96 بود آیا الان ایران قهرمانی 96 را در کارنامه نداشت و اینکه اگر هر کسی دیگه ای دراماتیک ترین بازی تاریخ فوتبال ایران را گزارش می کرد آیا ماندگار نمی شد؟
جواد خیابانی نمونه ای از هزاران نفری هست سر جای خودشون نیستن فقط شغلش جوری هست که به چشم میاد و همه ازش یاد می کنند.

,
,
,

ای اسپورت

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه