logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه

ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه
مدیرکل پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز یکشنبه سامانه بارشی جدیدی از جنوب غرب وارد کشور شده و موجب ابرناکی، بارش باران و برف وگاهی وزش باد در جنوب غرب و برخی مناطق جنوب کشور خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: براساس تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی با گذر امواج ضعیف تراز میانی جو کشور، بارش پراکنده برف و باران دربرخی نقاط دامنه های زاگرس مرکزی، شمال شرق، استانهای واقع در دامنه های البرز شرقی و شرق سواحل دریای خزر پیش بینی می شود.

وی گفت: روز شنبه با ورود سامانه پرارتفاع، آسمان در اکثر مناطق کشور پایدار پیش بینی می شود که منجر به انباشت آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی وپرجمعیت تهران، اصفهان، کرج و اراک خواهد شد. روز یکشنبه سامانه بارشی جدیدی از جنوب غرب وارد کشور شده و موجب ابرناکی، بارش باران و برف وگاهی وزش باد در جنوب غرب و برخی مناطق جنوب کشور خواهد شد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: بعد از ظهر در برخی مناطق غرب، شمال غرب و دامنه های جنوبی البرز بارش پراکنده برف وباران رخ خواهد داد و در برخی مناطق جنوب و جنوب غرب پدیده رعدو برق دور از انتظار نیست.

به گفته وظیفه، از اوایل یکشنبه شب با نزدیک شدن شاخه شمالی این سامانه و شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارشها روی استانهای ساحلی دریای خزر شروع می شود که روز دوشنبه گستره بارش در برخی مناطق شمال غرب، دامنه های جنوبی البرز و شمال شرق کشور کشیده خواهد شد. با گذر شاخه جنوبی این سامانه از نیمه شرقی کشور، وزش باد شدید و بارشهای پراکنده در برخی مناطق جنوب، شرق و جنوب شرق پیش بینی می شود.

وی در مورد آسمان تهران در روز شنبه نیز گفت: آسمان تهران فردا کمی ابری در پاره ای نقاط غبار محلی اوایل شب وزش باد پیش بینی می شود و بیشینه و کمینه هوای تهران به ۷ و ۳ درجه سانتی گراد می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه