اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

احتمال کاهش قیمت نفت تا مرز 20 دلار

احتمال کاهش قیمت نفت تا مرز 20 دلار
بانک سیتی گروپ پیش بینی کرده است در صورت کاهش نیافتن تولید نفت خام و با پر شدن تاسیسات ذخیره سازی نفت آمریکا، احتمال سقوط قیمت این ماده تا ٢٠ دلار برای هر بشکه وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میزان،  شبکه خبری بلومبرگ از نیویورک، بانک سیتی گروپ، ابر موسسه مالی و اعتباری آمریکایی در گزارش اخیر خود با تدوین سناریویی برای ٦ ماه نخست سال ٢٠١٦ میلادی آورده است: قیمت نفت در صورت تکمیل ظرفیت ذخیره سازهای باید تا اندازه ای سقوط کند که سبب توقف بخشی از تولید آن شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در این صورت، پیش بینی می شود قیمت نفت خام شاخص وست تکزاس اینترمدیت به عنوان شاخص قیمت نفت خام آمریکا از ٣٧ دلار کنونی تا ٢٠ دلار کاهش یابد و نفت خام شاخص برنت به عنوان شاخص جهانی نیز به حدود ٣٠ دلار برای هر بشکه برسد.

بلومبرگ در ترسیم وضع کنونی بازار جهانی نفت، از افزایش تولید نفت خام آمریکا و خودداری سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) از کاهش تولید خود به عنوان دو علت اصلی اشباع عرضه نفت در بازار و کاهش قیمتها یاد کرده است.

این گزارش با اشاره به رسیدن قیمت نفت خام به پایین ترین سطح در ٦ سال اخیر، همچنین از پیش بینی سیتی گروپ درباره افزایش فشار بر بازار همزمان با خاتمه یافتن تحریمهای ضد ایرانی و ورود نفت خام ایران به بازار از سال آینده میلادی خبر داده است.

ادموند مورس، مدیرعامل این بانک آمریکایی گفت: بازار اشباع شده نفت اکنون با چشم انداز بازگشت سریع بشکه های نفت ایران و محدودیت ظرفیت ذخیره سازی در خشکی روبروست که در نیمه نخست، بازار را به چالش خواهد کشید.

وی گفت: به نظر می رسد ایران زودتر از زمان پیش بینی شده به بازار برگردد و تولید این عضو اوپک پیش از اوج گیری تقاضا برای زمستان وارد بازار شود.

در گزارش سیتی گروپ، میانگین قیمت نفت خام برنت برای سال ٢٠١٦، ٥١ دلار برای هر بشکه نفت خام و قیمت نفت خام دابلیو تی آی ٤٨ دلار برای هر بشکه پیش بینی شده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه