logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در استان مرکزی؛

21نفر برای نامزدی در انتخابات مجلس و سه نفر برای انتخابات خبرگان ثبت نام کردند

21نفر برای نامزدی در انتخابات مجلس و سه نفر برای انتخابات خبرگان ثبت نام کردند
رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی از ثبت نام ۲۱ نفر در نخستین روز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شکرالله حسن بیگی رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب، گفت: در نخستین روز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱ نفر با مراجعه به هیات های اجرایی شش حوزه اصلی انتخابیه این استان نام نویسی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب،,

, ,

حسن بیگی اظهار کرد: از این تعداد افراد ثبت نام کننده هفت نفر از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب، چهار نفر شازند، چهار نفر در تفرش، آشتیان و فراهان، سه نفر ساوه و زرندیه، دو نفر محلات و دلیجان و یک نفر در خمین برای حضور در عرصه رقابت های انتخاباتی نام نویسی کرده اند.

,

وی ادامه داد: از این تعداد افراد ثبت نام کننده ۱۹ نفر با مراجعه به هیات های اجرایی شش حوزه اصلی انتخابیه استان و دو نفر با مراجعه به وزارت کشور نام نویسی کردند.

,

معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی بیان کرد: همچنین یک خانم هم برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی استان مرکزی نام نویسی کرده است.

,

حسن بیگی با اشاره به اینکه در روز نخست ثبت نام شاهد حضور نامردهای بیشتری نسبت به سال قبل در شش حوزه اصلی انتخابیه این استان بوده ایم افزود: در انتخابات دور قبلی مجلس شورای اسلامی در روز اول هشت نفر برای شرکت در رقابتها ثبت نام کرده بودند.

,

وی یادآور شد: بر اساس تقویم زمانبندی انتخابات مجلس شورای اسلامی، ثبت نام از نامزدهای مجلس شورای اسلامی به مدت هفت روز تا چهارم دیماه ادامه دارد.

,

حسن بیگی افزود: زمان ثبت نام از نامزدها در قانون مهلت اداری ذکر شده و ستاد انتخابات استان تصمیم گرفته کار ثبت نام را همانند تهران از ساعت هشت صبح تا ۱۶ عصر انجام دهد.

,

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: بر اساس ماده ۲۸ قانون انتخابات،‌ داوطلبان مجلس شورای اسلامی باید دارای شرایط زیر باشند:۱- اعتقاد و التزام عملی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران. ۲- تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران. ۳- ابزار وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه. ۴- داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن. ۵- نداشتن سوء شهرت در حوزه انتخابیه. ۶- سلامت جسمانی در حد برخورداری از نعمت بینایی، شنوایی و گویایی. ۷- حداقل سن ۳۰ سال تمام و حداکثر هفتاد و پنج سال تمام.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی به ثبت نام انتخابات مجلس خبرگان در استان مرکزی هم اشاره کرد و گفت: ثبت نام از ۲۶ آذر ماه آغاز و تا دو دی ماه ادامه دارد.

وی ادامه داد: سه نفر تا پایان ساعت اداری سومین روز از مهلت رسمی اعلام کاندیداتوری انتخابات خبرگان رهبری برای رقابت های حوزه انتخابیه این استان ثبت نام کردند.

انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به صورت همزمان در هفتم استفند ماه سال جاری برگزار می شود.

,
,
,
,
,
,
,

استان مرکزی هفت کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی و دو کرسی نمایندگی مجلس خبرگان رهبری را دارد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه