logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

چیزی نمانده تا ریو؛

مجتبی عابدینی برای دومین بار راه به المپیک می‌برد؟

مجتبی عابدینی برای دومین بار راه به المپیک می‌برد؟
رویای مجتبی عابدینی در آستانه تحقق است آنهم در شرایطی که او در بوستون امریکا ناکام بود و تصور می شد که از دور رقابت خارج شده ولی عابدینی سابریست سوادکوهی فقط کافی است یک بار دیگر خودنمایی کند تا سهمیه المپیک را بگیرد و پس از لندن 2012 در ریو 2016 هم حاضر شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازند اسپرت، این ستاره مازنی در جام جهانی امریکا خوب شمشیرزد ولی به یامینیکو فاتح روس پیکارهای جهانی باخت و حذف شد.

شمشیرباز تیم ‌ملی ایران با صعود در جدول رده‌بندی جهانی یک گام دیگر به حضور در المپیک ریو نزدیک‌تر شد.

بعد از پایان مسابقات شمشیربازی جایزه بزرگ آمریکا، رده بندی جهانی شمشیربازی اعلام شد و سابریست تیم ‌ملی موفق شد در این رده بندی صعود کند. مجتبی عابدینی که در جایزه بزرگ آمریکا به جدول 32 نفره صعود کرد، با شکست برابر حریف روس خود از راهیابی به جمع 16 شمشیرباز برتر جهان باز ماند. با این حال عابدینی در جدیدترین رده بندی جهانی به جایگاه هجدهم صعود کرد.

او که هم‌اکنون 82 امتیازی است پیش از این در رده بیست‌و دوم قرار داشت.

با توجه به این که 14 شمشیرباز برتر رده بندی فدراسیون جهانی راهی المپیک ریو می‌شوند، شانس مجتبی عابدینی برای حضور در المپیک 2016 ریو افزایش یافت.

شانس دیگری که عابدینی برای المپیکی شدن دارد این موضوع است که با توجه به این رده‌بندی تنها دو شمشیرباز از یک کشور به المپیک صعود می‌کنند و بنابراین اگر در بین 14 نفر برتر بیشتر از دو شمشیرباز از یک کشور حضور داشته باشند سهمیه به شمشیرباز بعدی رنکینگ تعلق می‌گیرد.

او کافیست تا در مسابقات بعدی هم چنین وضعیتی را داشته و حداقل تا جمع 32 نفر اول پیش بیاید آنوقت روانه المپیک می شود که اتفاق بزرگی است ضمن آنکه راه را برای حضور دیگر قهرمان کشورمان ممکن می سازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اسپرت,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه