logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هفدهمین همایش و نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی در کیش برگزار می شود

هفدهمین همایش و نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی در کیش برگزار می شود
هفدهمین همایش صنایع دریایی و دریانوردی و هفتمین نمایشگاه دو سالانه دریایی از یکم تا چهارم دی ماه به میزبانی جزیره کیش برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس، این نمایشگاه که هر ساله توسط انجمن مهندسی دریایی ایران برگزار می شود امسال نیز در کنار سلسله همایش های صنایع دریایی و با همکاری ارگان های دریایی کشوربا هدف ارائه آخرین دستاوردهای صنایع دریایی کشور، تعامل و تبادل اطلاعات فناووری، دست یابی به آخرین اطلاعات جهانی در صنایع دریایی و دریانوردی و نیاز سنحی این صنعت استراتژیک برگزار می شود.
نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی کیش با حضور110 شرکت داخلی و 40 شرکت خارجی از کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی در فضایی به وسعت بیش از 5000متر مربع در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی کیش برگزار می شود.
همزمان با نمایشگاه، نمایشگاه های عکس و نقاشی نیز برای دومین بار با موضوع صنایع دریایی و دریانوردی برگزار شده و رسم بزرگترین نقاشی دریایی توسط دانش آموزان و دانشجویان نیز از دیگر برنامه های این نمایشگاه است.
فراهم سازی زمینه های مشارکت در ارتباط با بنادر و کشتیرانی، صنایع ساخت و تعمیر کیشتی، صنایع فراساحلی، خدمات دریایی و بندری، معرفی سازندگان و تامین کنندگان تجهیزات دریایی و قوانین، استاندارها و کنواسیون های بین المللی، شیلات و آبزی پروری و اقیانوس شناسی از اهداف این نمایشگاه ها عنوان شده است.
12 کارگاه و هشت نشست تخصصی، ارائه 38 مقاله برگزیده به صورت پوستر و شفاهی، برگزاری نمایشگاه های عکس و نقاشی با هماهنگی روابط عمومی منطقه آزاد کیش و رسم بزرگترین نقاشی دریایی از برنامه های جنبی این نمایشگاه است.
هفدهمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی کیش از یکم تا چهارم دی در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش آماده پذیرایی از علاقمندان به صنایع دریایی و دریانوردی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه