logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرماندار محمودآباد:

دولت به دنبال برگزاری انتخابات پرشور و شفاف است/ نقش رسانه ها در ایجاد نشاط و امید در جامعه بی بدیل است

دولت به دنبال برگزاری انتخابات پرشور و شفاف است/ نقش رسانه ها در ایجاد نشاط و امید در جامعه بی بدیل است
فرماندار محمودآباد با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: برگزاری انتخاباتی پرشور و شفاف دغدغه دولت است و تلاش می کنیم به بهترین شکل اولین آزمون سیاسی دولت را برگزار کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، یحیی یوسف‌پور در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات محمودآباد با اشاره به جایگاه رسانه‌ها در جامعه اظهار کرد: امروز رسانه‌ها اعم از مطبوعات و خبرگزاری‌ها نقش ارزنده‌ای در ایجاد نشاط و امید در بین مردم دارند.

وی با اشاره به مسئله مهم انتخابات پیش‌رو افزود: نخستین آزمون دولت تدبیر و امید در موضوع انتخابات است و تمام مجموعه دولت به دنبال برگزاری انتخاباتی پرشور و شفاف است.

فرماندار محمودآباد خاطرنشان کرد: براساس سیاست‌های دولت در رعایت اصل بی‌طرفی افرادی را در هیئت اجرایی انتخاب کردیم که چند معیار مهم را دارا باشند.

یوسف‌پور دینداری، اعتقاد به حق‌‌الناس بودن رأی مردم و عدم جانب‌داری سیاسی را از جمله معیارهای مدنظر در این انتخاب عنوان کرد.

این مسئول اظهار کرد: در نشست‌های مختلف به‌همراه اعضای هیئت نظارت و دادستان و طیف‌های مختلف سیاسی شهرستان، ۳۰ نفر را برای انتخاب اعضای هیئت اجرایی انتخابات محمودآباد معرفی کردیم.

وی با تأکید بر اینکه با هرگونه رفتار سلیقه‌ای عوامل اجرایی برخورد قانونی می‌شود، بیان داشت: برای ما به‌عنوان نماینده دولت همه کاندیداها محترم هستند اما انتخاب هر فردی فرقی برای ما ندارد بلکه ما به اصل برگزاری انتخابات سالم و شفاف و پرشور توجه می‌کنیم.

یوسف‌پور در ادامه به دغدغه‌های شهرستان اشاره کرد و افزود: استقرار برخی از ادارات از جمله منابع‌ طبیعی، هلال‌احمر و فنی و حرفه‌ای در دستور کار قرار دارد و پیگیر این موضوعات هستیم.

فرماندار محمودآباد با بیان اینکه به موضوع شکار غیرقانونی پرندگان در محمودآباد توجه جدی داریم، اظهار کرد: برخورد قانونی مناسب با متخلفان بدون کمترین ملاحظه‌ای انجام می‌شود و همه مردم باید در حفظ محیط‌زیست و پرندگان مهاجر در تالاب سرخ‌رود به کمک دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره حفاظت محیط‌زیست بیایند.

وی در پایان در پاسخ به سوأل آوای‌شمال مبنی بر در نظر گرفتن جایگاه مناسب رسانه‌ها در ستاد انتخابات شهرستان گفت: از این موضوع استقبال می‌کنیم و با رعایت مسائل قانونی، نقش با اهمیت رسانه‌ها را در انتخابات شهرستان با ایجاد زیرساخت لازم پررنگ می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه