اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با سلاح های آمریکایی _صهیونیستی؛

یمن همچنان زیر آتش سعودی ها می سوزد

یمن همچنان زیر آتش سعودی ها می سوزد
متجاوزان عربستانی با تخریب مخازن آب یمن به بخش آبی این کشور آسیب زیادی رسانده اند و گزارش های بین المللی نیز حاکیست که ۱۶ میلیون یمنی از آب شُرب محرومند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیللی ۷۲عارف کوهبنان ،اوضاع بحرانی مردم یمن به علت ادامه حملات ائتلاف متجاوزان به سرکردگی عربستان و محاصره یمن تشدید شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیللی ۷۲عارف کوهبنان,

این درحالی است که استفاده گسترده جنگنده های ائتلاف عربستان سعودی از سلاح های ممنوعه در بمباران یمن باعث ایجاد سوختگی های نامتعارف بر روی بدن مجروحان یمنی شده است.

,

به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، منابع بیمارستانی در یمن از مشاهده آثار سوختگی نامتعارف بر روی بدن مجروحان حملات هوایی ائتلاف سعودی به یمن خبر می دهند. این در حالی است که کمبود امکانات پزشکی و دارویی در یمن، رسیدگی به وضع این مجروحان را دشوارتر کرده است.
عربستان بی توجه به اعتراضات افکار عمومی همچنان با ادامه حملات به مناطق مختلف یمن و هم چنین محاصره دریایی، هوایی و زمینی یمن، موجب فاجعه انسانی، کمبود مواد غذایی و نیازهای اولیه در این کشور شده است.
عربستان با نادیده گرفتن درخواست های سازمان ملل، مانع نزدیک شدن کشتی های حامل کمک های بشردوستانه به سواحل یمن می شود.
در چنین شرایطی پایگاه خبری العام اعلام کرد که سازمان های بین المللی هشدار داده اند، گرسنگی و سوء تغذیه در یمن به علت ادامه محاصره و کمبود دارو و غذا افزایش یافته است و ساکنان 10 استان از مجموع 22 استان یمن، امنیت غذائی ندارند.
بنا بر اعلام سازمان های بین المللی، حدود 14 میلیون و پانصد هزار نفر از مردم یمن به علت تجاوز و محاصره 8 ماهه ی عربستان نیاز مبرم به مواد غذائی دارند.
در همین ارتباط «احمد الکبسی» فعال رسانه ای و سیاسی یمن گفت، شهروندان یمنی بهای حملات انتقام جویانه عربستان را می پردازند و بیمارستان ها و مراکز درمانی یمن به علت ادامه حملات و محاصره، پاسخگوی مراجعه کنندگان نیستند زیرا با کمبود دارو، لوازم و تجهیزات پزشکی و قطع مکرر برق روبه رو هستند.
وزارت منابع آبی یمن هم اعلام کرد، متجاوزان عربستانی با تخریب مخازن آب یمن به بخش آبی این کشور آسیب زیادی رسانده اند و گزارش های بین المللی نیز حاکیست که 16 میلیون یمنی از آب شُرب محرومند.
در چنین شرایطی سازمان عفو بین الملل، عربستان و متحدانش را به حمله عمد به مدارس یمن متهم کرد. سازمان عفو بین الملل در بیانیه ای اعلام کرد، عربستان و متحدانش در حملات خود به یمن، به طور عمد به مدارس این کشور حمله می کنند که این اقدام نقض آشکار قوانین بین الملل با هدف محروم کردن هزاران کودک یمنی از حق تحصیل است.
در این بیانیه آمده است، بر اساس تحقیقاتی که عفو بین الملل از بمباران مدارس یمن از اگوست تا اکتبر 2015 انجام داده است، عربستان و متحدانش در حملات خود به یمن از سلاح های ساخت آمریکا و انگلیس استفاده می کنند که از این کشورها می خواهیم از تحویل اسلحه به عربستان و متحدانش خودداری کنند زیرا عربستان در حال حاضر در حال ارتکاب جنایات جنگی است.
در این بیانیه آمده است، مدارس یمن بارها هدف حملات عربستان و متحدانش قرار گرفته است که این مسأله عمدی بودن این حملات را ثابت می کند و حتی اگر این مدارس خالی از دانش آموز باشد، حمله به آن ها تأثیرات بلندمدتی بر روی کودکان یمنی خواهد داشت.
به گفته عفو بین الملل، در حملات عربستان به استان های حجه، الحدیده و صنعاء در یمن هزاران دانش آموز یمنی از حق تحصیل محروم شده اند.
بیانیه عفو بین الملل در حالی صادر شده است که عربستان ادعا می کند که در حمله به یمن به مواضع غیرنظامی حمله نمی کند.
عفو بین الملل در ادامه، اصرار آمریکا و دیگر کشورهای غربی برای فروش اسلحه به عربستان را محکوم کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه