logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار:

۷ هزار تومان، قیمت انار شب چله/ هندوانه، کیلیویی۴۵۰۰ تومان بفروش می رسد

۷ هزار تومان، قیمت انار شب چله/ هندوانه، کیلیویی۴۵۰۰ تومان بفروش می رسد
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت انار کیلویی۷۰۰۰ هزار تومان است، گفت: واحدهای فروش میوه، هندوانه را کیلیویی۴۵۰۰ تومان بفروش می رسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین مهاجرانی، رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی تهران نیوز؛ با اشاره به موضوع گرانی های مطرح شده در رابطه با میوه های ویژه شب یلدا، گفت: در سال ۱۳۹۰ بدلیل بارش برف شدید در مراکز تولید انار نظیر ساوه و غیره متاسفانه درختان خشک شد ولی با تلاش کشاورزان مجدد درخت کاری شد اما باید تاکید کرد که قیمت انار در اوایل سال با هم اکنون تفاوت خاصی نداشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسین مهاجرانی، رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار در گفت و گو با , خبرنگار اقتصادی تهران نیوز, ؛ با اشاره به موضوع گرانی های مطرح شده در رابطه با میوه های ویژه شب یلدا، گفت: در سال ۱۳۹۰ بدلیل بارش برف شدید در مراکز تولید انار نظیر ساوه و غیره متاسفانه درختان خشک شد ولی با تلاش کشاورزان مجدد درخت کاری شد اما باید تاکید کرد که قیمت انار در اوایل سال با هم اکنون تفاوت خاصی نداشته است.,

وی با اشاره به اینکه انار نیریز شیراز  کیلویی ۴۵۰۰ الی ۵۰۰۰ تومان در میادین خریداری می شود، اظهار کرد: با توجه به افزایش سود، قیمت انار به حدود کیلویی ۷۰۰۰ هزار تومان می رسد.

,

مهاجرانی ضمن تاکید براینکه  کسانی که هنداوانه کاشتند در چند ماه گذشته سود کافی نبردند و به همین دلیل ۲ مرکز اصلی دزفول و میناب که ذخیره هندوانه شب چله را بر عهده دارند، با کاهش کاشت هندوانه مواجه شد، تصریح کرد: البته در میناب بدلیل بارش تگرگ برخی از هندوانه ها آسیب دید که همین هندوانه ها در میادین کیلویی ۱۵۰۰ تومان خریداری می شود.

,

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار با بیان اینکه هنداونه های سالم کیلویی ۳۸۰۰ الی ۴۰۰۰ تومان بفروش می رسد، خاطرنشان کرد: البته در برخی از واحدهای فروش میوه، هندوانه کیلیویی۴۵۰۰ تومان نیز بفروش می رسد؛ در این میان برخی نیز اقدام به گران فروشی می کنند که تعزیرات حکومتی با آنان برخورد خواهد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه