اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسئول دفتر حقوقی ایثارگران دادگستری شهرستان قرچک:

در عرصه جنگ نرم ما باید مجاهدت فرهنگی انجام دهیم

در عرصه جنگ نرم ما باید مجاهدت فرهنگی انجام دهیم
مسئول دفتر حقوقی ایثارگران دادگستری شهرستان قرچک گفت: ما نگران تهدیدهای بیرونی نیستیم، ما به تهدیدها دورنی و جنگ نرم فکر می کنیم و لازم نیست، که در این جنگ اسلحه برداریم، ما باید مجاهدت فرهنگی انجام دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- مهدوی مسئول دفتر حقوقی حمایت از بسیجیان و ایثارگران دادگستری شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: این نظام به کسانی نیاز دارد که همانند بسیجیان جنگ از جان خود گذشتند و با نیت پاک به مبارزه با دشمن رفتند و پیکر های بسیای از آنها هنوز هم برنگشته است این صحنه ها هنوز هم توسط شهدای مدافع حرمین ادامه دارد.
وی گفت: امروز جنگ با دشمن بسیار حساس تر شده است و آسیب فرهنگی به خوبی لمس می شود، در فضای بین المللی باید جنگ را انجام دهیم، دشمن با تمام وجود کار می کند و می طلبد با حضور پر رنگ در عرصه جهاد فرهنگی انجام وظیفه کنیم.
مهدوی تصریح کرد: وقتی جنازه کسانی که برای دفاع از حرمین ائمه رفته اند را می آورند بوی خوش شهادت را در جامعه پخش می کند ومردم با حضورشان نقشه دشمن را خنثی می کند و نباید جوانان ما یاد و خاطر شهدا را فراموش کنند و ادامه دهنده راه آنان باشند.
وی با اشاره به حماسه 9 دی بیان کرد: 9 دی روز بصیرت، بیعت و میثاق مجدد و محکم ملت ایران با ولایت فقیه و روز ناامیدی دشمنان بود و مردم با حضور خود در این روز از ولایت فقیه دفاع کردند.
مسئول دفتر حقوقی ایثارگران افزود: اگر حضرت امام را بشناسیم خواهیم دید شاگردانی که ایشان تربیت کردند تا اسلام ناب را عرضه کند در دنیا کم نیستند، شیخ زکزاکی رهبر مسلمان نیجریه یکی از شاگردان امام در آفریقا بود که بعد از اینکه به ایران آمدند از مریدان امام شدند، وقتی که زکزاکی سی سال پیش شروع به تبلیغ اسلام کرد صد نفر بیشتر نبودند و حالا 15 میلیون نفر را شیخ زکزاکی مسلمان کرده است، این رهبر مسلمان نیجریه در گلوی عربستان گیر کرده بود و با حیله؛ کاری کرد که این فاجعه کشتار راه بیفتد.
وی تاکید کرد: دشمنان اسلام بخصوص استکبار جهانی همواره می کوشد که با اقدامات تفرقه انگیزانه اتحاد بین مسلمانان را از بین ببرده و با قتل عام به اهداف شوم و شیطانی خودشان برسند.
مسئول دفتر حقوقی ایثارگران تصریح کرد: دشمنان در عرصه های مختلف این انقلاب را تهدید می کنند و ما نگران تهدیدهای بیرون نیستیم، ما به تهدیدهای دورنی و جنگ نرم فکر می کنیم و لازم نیست، که در این جنگ اسلحه برداریم، ما باید مجاهدت فرهنگی انجام دهیم، در همه جا و هر خانه ای که آنتن ماهواره وجود دارد در آنجا پرچم آمریکا برافراشته شده است و اگر هر یک از جوانان ما ظاهر خوبی ندارد باید بدانیم؛ که اسیر شده است و ما وظیفه داریم پیشروی کنیم و با کار فرهنگی پاکسازی کنیم.
وی گفت: ما نسبت به کسانی که در جامعه هستند به دختر بی حجاب و پسری که رفتار نا مناسب دارد مسئولیت داریم و اگر مسئولان ما از این موضوع غافل هستند باید با خلوص پاک و همکاری سازمان ها در عرصه حساس فرهنگی کاری کنند .
انتهای پیام/رض

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین, قرچک آنلاین ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه