اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسی: خاطراتم در سال ۲۰۱۵ را هرگز فراموش نمی‌کنم

مسی: خاطراتم در سال ۲۰۱۵ را هرگز فراموش نمی‌کنم
ستاره آرژانتینی بارسلونا پس از دریافت جایزه بهترین بازیکن جهان در مراسم گلوب‌ساکر، از سال ۲۰۱۵ به عنوانی سالی سراسر موفقیت و توأم با خاطرات شیرین یاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، لیونل مسی که شب گذشته (یکشنبه) در دبی آخرین جام انفرادی خود را هم در سال 2015 دریافت کرد و در مراسم معرفی برترین‌های دنیای «گلوب ساکر» با کسب آرای بیشتر نسبت به کریستیانو رونالدو (نفرم دوم) و جان‌لوئیجی بوفون (نفر سوم)، به عنوان بهترین بازیکن دنیا معرفی شد، در پاسخ به سؤالی درباره افتخاراتش در سال 2015 در رده انفرادی و تیمی گفت: انتخاب یکی از موفقیت‌هایم در سال 2015 به عنوان بهترین دستاوردی که داشته‌ام، سخت است. امسال برای من سالی خارق العاده بود و تمام خاطراتم در این سال را تا آخر عمر به یاد خواهم سپرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی بر نقش هم‌تیمی‌‌هایش برای موفقیت در کسب پنج جام به همراه بارسلونا در سال 2015 تأکید کرد و با ابراز خرسندی از اضافه شدن یک افتخار انفرادی دیگر به ویترین افتخاراتش اظهار داشت: همیشه گفته‌ام و این یک واقعیت است که مهمترین چیز، کسب جام‌ها و افتخارات تیمی است اما جوایز انفرادی هم مهم هستند. سال 2015 ما عملاً همه جام‌ها را بردیم و برای‌مان سالی کامل بود.

,

مسی پس از بازگشت به اسپانیا و حضور در دو بازی کاتالان‌ها در لالیگا باید آماده سفر دیگری به زوریخ باشد، جایی که مهمترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال، توپ طلای فیفا در انتظارش است و می‌تواند آن را برای پنجمین بار کسب کند و از این حیث دست نیافتنی‌تر شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه