logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کاپلو: به رونالدو گفتم لاغر کند اما گوش نکرد

کاپلو: به رونالدو گفتم لاغر کند اما گوش نکرد
سرمربی پیشین رئال مادرید اعلام کرد در دوران مربیگری در این تیم از رونالدو خواسته وزنش را کم کند اما او توجهی به حرفش نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از آس، فابیو کاپلو در روزهای اخیر زیاد درباره ر‌ئال‌ ماد‌رید صحبت می‌کند و می‌تواند یکی از گزینه‌های مربیگری در این تیم هم باشد و جانشین رافائل بنیتس شود. اگر این اتفاق بیفتد، او برای سومین بار هدایت تیم مادریدی را برعهده خواهد گرفت. کاپلو در فصل‌های 97 – 1996، 7 – 2006 در رئال حضور داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کاپلو درباره حضور رونالدو در ر‌ئال‌ ماد‌رید گفت: زمانی که به مادرید آمد، 96 کیلو وزن داشت. از او خواستم وزنش را پایین بیاورد و به 88 یا 90 کیلوگرم برساند اما او کاری در این زمینه انجام نداد.

,

در همان سال بود که باشگاه رئال مادرید قصد داشت در نقل و انتقالات زمستانی، رونالدو را زیر قیمت بفروشد. سرمربی ایتالیایی در این‌باره گفت: رونالدو بهترین بازیکن در دوران مربیگری‌ من به شمار می‌رفت اما او رهبر بدی برای تیم بود. باشگاه را در زمستان ترک کرد و جو تیم پس از این جدایی، کاملا تغییر پیدا کرد. فاصله 9 امتیازی‌مان را با بارسلونا از بین بردیم اما رفتن رونالدو شوک بزرگی بود.

,

 

,

انتها‌ی‌ خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه