logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

عدم حمایت از استعدادهای برتر سرخوردگی آن‌ها را به همراه دارد/نگاه به مشکلات نخبگان از بیرون اشتباه است

عدم حمایت از استعدادهای برتر سرخوردگی آن‌ها را به همراه دارد/نگاه به مشکلات نخبگان از بیرون اشتباه است
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: نباید به مشکلات نخبگان از بیرون نگاه کنیم و باید بدانیم عدم توجه به این افراد سرخوردگی آن‌ها را به همراه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش جهانبین نیوز  حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه اظهار کرد: ۹ دی روز بصیرت مردم از فتنه‌های دشمن و فریب‌های شیطانی است و این درحالی است که هدف دشمنان خدشه وارد کردن به اصل نظام و انقلاب بود ملت ایران با بصیرت و آگاهی از نقشه آن‌ها مطلع شدند و این فتنه را خنثی کردند و این روز مصادف شده است با سالروز تاسیس بنیاد نخبگان در چهارمحال و بختیاری.

وی شناسایی افراد دارای استعدادهای برتر را یکی از وظایف بنیاد نخبگان دانست و اضافه کرد: شناسایی این افراد باید با ظرافت و دقت صورت گیرد زیرا هنوز در استان افرادی وجود دارند که شناسایی نشده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در ادامه بیان داشت: باید به این نکته هم توجه شود که از افراد نخبه و استعدادهای برتر باید تجلیل شود و از ظرفیت علمی آن‌ها در جامعه بهره‌برداری شود.

نکونام عدم حمایت از استعدادهای برتر را دلیلی برای سرخوردگی و گوشه‌گیری آن‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: باید توجه شود که در تجلیل از نخبگان زمینه ایجاد هرگونه تبعیض بسته شود.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه باید به حرف و درد و دل سرآمدان بنشینیم و مشکلات و چالش‌های آن‌ها را از زبان خود آن‌ها بشنویم و با آن آشنا شویم بیان داشت: مشکلات و سختی‌های نخبگان را تنها کسی می‌تواند درک کند که با همه وجود این مشکلات را احساس کرده باشد و نمی‌توان از خارج به موضوع نگاه کرد و تصور کرد مشکلی وجود ندارد.

نکونام حضور مسئولان در نشست‌ با نخبگان را بسیار مهم ارزیابی و ادامه داد: در این نشست‌ها است که مشکلات این قشر مورد بررسی قرار گرفته و در جهت رفع آن‌ها اقدام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه