logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نامه یک شهروند بوکانی به مردم و 24 کاندیدای مجلس دهم در این شهر

نامه یک شهروند بوکانی به مردم و 24 کاندیدای مجلس دهم در این شهر
یک شهروند بوکانی در نامه ای سرگشاده به مردم و 24 داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی از این شهرستان، حرف دل خود را بیان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس، سخت دلگیرم از وداع مردمان خوب شهر و دیارم با الفاظ زیبا و ادبیات مۆدبانە

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

دلگیرم از جسارتی کە بدون دلیل اپیدمی شدە و هر کس جسورتر و هتاک تر باشد، خود را سیاسی تر هم می داند.!!!!!
دلگیرم از کوچ غمگنانە مهر و محبت و احترام گذاشتن بە دیگران.
و صد البتە دلگیرم از ادبیات موهن و سخیفی کە گوشی بە گوشی و زبان بە زبان می گردد در بین بهترینهای این خاک و کم کم همچون فرهنگی بیمار بر جسم و جانمان چنبرە می زند و بە همین راحتی ما را از وادی مقدس ادب و نزاکت دور و دورتر می کند کە این اتفاق نامیمون، بدون تردید فاجعەای انسانی و مدنیست.
هر کجا کە مهربانی و دوست داشتن و تقیە و احترام بە دیگران از جامعە ما رخت بربندد، همانجا جهنمی واقعیست.
نە دوستیها صادقانە ماندە است، نە دشمنیها جوانمردانە.
ما را چە می شود؟ بە کدامین ناکجا آباد رهسپاریم کە اینگونە تهی گشتەایم از کمالات و فضائل اخلاقی؟
فرزندانمان وارث کدامین ادبیات شفاهی و گفتاری ما خواهند بود؟
بە بهانه انتخابات خود را تا دندان بە سلاح تهمت و افترا و توهین مجهز کردەایم، انگار بە جنگ دشمن غدار می رویم نە بە مباحثە با همشهری و همسایە و همکار خود.
هر کاندیدای بزرگواری کە راهی مجلس می شود، با از ما بهتران همنشینی می کند و بدون تردید ایام بە کامش خواهد بود، تکلیف همە آنهایی کە می مانند چیست ؟ آیا کام آنان هم شیرین خواهد شد یا به جهت وول خوردن چند ماهە در این فضای مسموم مجازی و تغذیە از این ادبیات زهرآگین ، هلاهل در کامشان نخواهد شد؟
آیا می توانیم پس از انتخابات، این بذر کینه و نفاقی را که بسی نابخردانه در دل این خاک ریشه‌دار کرده اند، از دل جا بیرون کشید و بذر عشق و احترام را جایگزین کرد؟
در کجا این همە جور و ستم در حق عزیزان و دوستان خود سراغ دارید؟
بە راستی چە کسانی از ایجاد چنین جهنمی بهرە می برند؟

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

مردم ما، روز به روز از فرهنگ و تمدن، دور و دورتر می شوند.. نکتە ظریف هم همین جاست؛ از ملتی که سرانه مطالعه کتابش از همه دنیا پایین تر است،  انتظاری بیش از این می توان داشت؟
مردمی که فکر نمی کنند، بلکه اجازه می دهند افکارشان را دیگران شکل بدهند، مردمی که با آدمهای موفق سرزمین خود مشکل ها دارند! ملتی که در مواجهه با هر موضوعی به جای فکر کردن، دو حرکت انجام می دهند: اول جو گیری می کنند و سپس فحش می دهند! آن هم از نوع ناموسی، از نوع ویرانگر و بدون هیچ گونه ملاحظەای.
و شاید همین فلاکت اخیر، یکی از علل عدم استقبال آن دستە از افراد توانا‌ و مقبولیست کە شایستگی کاندیداتوری را دارند، ولی جرات فرو رفتن در این گرداب خطرناک را ندارند.

,
,
,

این دسته، همانها هستند که سودای رقابت در فضایی را در سر می پرورانند که مبرا از این ناپاکی هاست. ما عنوان پر طمطراق (ملت نجیب) را یدک می کشیم. شاید وقت آن فرا رسیده که این عنوان را از ما باز ستانند و عنوانی مخالف آن را بر ما ببخشایند.!!!!!!!! کسی چه می داند؟

,


با عرض پوزش؛ فوزیه قریشی بوکانی

,
, با عرض پوزش؛ فوزیه قریشی بوکانی,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه