logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدرس حوزه علمیه امام صادق (ع)

طومار عمر آل سعود با شهادت شیخ نمر در هم پیچیده شد

طومار عمر آل سعود با شهادت شیخ نمر در هم پیچیده شد
مدرس حوزه علمیه امام صادق (ع) قروه گفت: رژیم منحوس آل سعود با به شهادت رساندن شیخ نمر طومار عمر خود را در هم پیچید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، حجت الاسلام عباس فرهنگیان در تجمع اعتراض امیز نسبت به جنایات آل سعود در به شهادت رساندن شیخ نمر که پیش از ظهر امروز در مسجد الزهرا (س) شهرستان قروه برگزار شد اظهار داشت: هیچ حکومتی با ظلم پایدار نخواهد بود و ظلم پادشاه عربستان و به شهادت رساندن شیخ نمر طومار عمر آنان را در هم پیچید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,

وی افزود: رژیم خبیث آل سعود با حماقتی که مرتکب شد زمینه نابودی خود را فراهم کرد.

,

مدرس حوزه علمیه امام صادق (ع) قروه خاطر نشان کرد: داستان آل سعود داستان اهل سنت و اهل تشیع نیست و امروز اهل سنت نیز از جنایات آل سعود متاثر و متاسف است.

,

وی افزود: آل سعود در کنار آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته است و دقیقا در راستای اهداف رزیم صهیونیستی حرکت می کند.

,

فرهنگیان بیان داشت: امروز مهمترین هدف دشمن ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی است و مردم باید وحدت و یکپارچگی خود را برای مقابله با اهداف دشمنان حفظ کنند.

,

وی با اشاره به انتخابات مجلس دهم تصریح کرد: کسی نباید در جهت به دست آوردن آرای مردم سخنی از شیعه و سنی به میان اورد و به دنبال ایجاد اختلاف باشد.

,

فرهنگیان ادامه داد: فردی که بخواهد به نام شیعه و سنی به مجلس راه یابد نخواهد توانست نماینده لایق و توانمندی باشد.

,

وی با اشاره به اینکه مردم باید قدردان نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند افزود: باید مردم امنیت و آرامش امروز را قدربدانند.

,

وی افزود: باید نعمت ولایت فقیه را قدردانست که اقتدار و آرامش امروز ما در سایه اقتدار ولایت فقیه حاصل شده است.

,

فرهنگیان خاطر نشان کرد: این انقلاب حاصل خون 200 هزار شهید است که از جان شیرین خود برای دفاع از آرمان های اسلام گذشتند و هم اکنون به لطف خداوند کشور در اوج اقتدار قرار گرفته است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه