logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جمعی ازعلما، روحانیون و ائمه جماعت اهل سنت شهرفراغی:

اعدام "شیخ نمر" با هدف ایجاد تفرقه در امت اسلام انجام گرفت

اعدام "شیخ نمر" با هدف ایجاد تفرقه در امت اسلام انجام گرفت
جمعی ازعلما، روحانیون و ائمه جماعت اهل سنت شهرفراغی اقدام جنایتکارانه آل سعود در اعدام عالم شیعی را با هدف ایجاد تفرقه در بین امت اسلام دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، جمعی ازعلما، روحانیون و ائمه جماعت اهل سنت شهرفراغی در بیاینه ای اعدام شیخ نمر را محکوم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,

در متن این بیانه آمده است:

,

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

,

شهادت مجاهد و عالم مبارز آیت الله شیخ نمر باقرالنمر موجب تأثر وتألم شدیدگردید.تنها گناه این عالم و شهداء السلام عدالت و آزادی، امربه معروف و نهی از منکر و مبارزه با ظلم و فساد و استکبار بود که این خود بیانگر همان اسلام ناب محمدی است نه اسلام آمریکائی. 

,

خداوند متعال در قران کریم سوره آل عمران آیه21 می فرماید: ستمگران جنایتکاران و ظالمان را به عذابی دردناک در دنیا و آخرت وعده داده است و این سرنوشتی است که در انتظار ستمگران و وهابی های آل سعود در آینده نزدیک خواهد بود. قطعاً این ظلم و جنایت هولناک با حمایتهای آمریکا و صهیونیست جنایتکار در راستای ایجاد تفرقه و اختلاف بین صفوف مسلمین بوده است این جنایت با هدف از پیش تعیین شده و در ماه ربیع الاول و میلاد رسول اکرم، پیامبر رحمت و مودت و دوستی و بعد از نشست مسلمانان جهان در هفته وحدت انجام گرفت.

,

باید آگاه بود و دانست که هدف فقط آیت الله نمر نیست هدف امت اسلام است؛ هدف سرکوب کردن عدالت و آزادی است؛ هدف تفرقه بین مسلمانان جهان و گسترش فتنه در بین امت واحده اسلامی است.

,

جهان اسلام باید نسبت حیله ها و نقشه های پلید و ویرانگر دشمنان اسلام آگاه باشند. راه حل اختلاف در خشنونت نیست بلکه با گفتمان و توجه به حقوق یکدیگر است.

,

(مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم) ما باید با دشمنان خودمان به شدت برخود کنیم و نسبت به هم محبت و عطوفت داشته باشیم و این یعنی دین اسلام ناب محمدی.

,

ما علما، روحانیون و ائمه جماعت اهل سنت شهرستان کلاله ضمن محکوم کردن این اقدامات ناشایست آل سعود این مصیبت دردناک را محضر مبارک مقام معظم رهبری ( دامت برکاته) و امت مسلمین جهان تسلیت عرض می نماییم.

,

جمعی ازعلما، روحانیون و ائمه جماعت اهل سنت شهرفراغی

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه