logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

آخرین وضعیت نقل و انتقالات تراکتورسازی

آخرین وضعیت نقل و انتقالات تراکتورسازی
باشگاه تراکتورسازی در حالی با مدیر برنامه «لوسیانو ادینیو» برای بازگشت او به تراکتور مذاکره کرده است که این بازیکن می‌گوید این مذاکرات را به رسمیت نمی‌شناسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لوسیانو ادینیو، مهاجم برزیلی که در لیست مازاد تیم السیلیه قرار گرفته است، مذاکراتی را با باشگاه تراکتورسازی انجام داده ولی هنوز به توافقی برای بازگشت به این تیم دست یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, .,

این در حالی است که مسئولان باشگاه با مدیربرنامه‌های این بازیکن سر مبلغ مشخصی به توافق رسیده بودند ولی ادینیو اعلام کرده مذاکرات تراکتورسازی با مدیربرنامه‌اش رسمیت ندارد.

, .,

سعید عباسی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این خصوص گفت: ما هفته گذشته به صورت مستقیم با ادینیو صحبت کردیم.او اعلام کرد که هنوز از تیم السیلیه جدا نشده است.  البته ما با مدیربرنامه‌های او توافق کرده بودیم که ادینیو اعلام کرد از نظر من این مذاکرات رسمیت ندارد. ما آخر نفهمیدیم مدیر برنامه خوب است یا بد! به هر حال ما در بحث پرداخت قراردادها یک عرفی داریم و آنرا رعایت می‌کنیم.

, .,

عباسی درباره وضعیت علی حمودی هم گفت: حمودی کسری خدمت دارد ولی مسائلی مثل آموزشی سربازی هم هست که بازیکن یا باید این دوران را سپری کند و یا به جای آن بازی کند. یک تکه از خدمت حمودی مانده است و باید با این بازیکن صحبت کنیم.

, .,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه