logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با صدور بیانیه‌ای؛

تشکل‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان اعدام شیخ نمر را محکوم کردند

تشکل‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان اعدام شیخ نمر را محکوم کردند
تشکل‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان، با صدور بیانیه‌ای اعدام شیخ نمر توسط رژیم آل سعود را محکوم کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مطالبه گر، تشکل‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان، با صدور بیانیه‌ای اعدام شیخ نمر توسط رژیم آل سعود را محکوم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مطالبه گر,

 

,

بسمه تعالی

,

«اگر مى خواستیم پرده از چهره کریه دست نشاندگان آمریکا برداریم و ثابت کنیم که سران حکومت مرتجع عربستان همه نوکر آمریکا هستند و مسئول خاموش نمودن شعله فریاد حق طلبانه ملتها، باز به این زیبایى میسر نمى گردید، و همچنین اگر مى خواستیم به جهان اسلام ثابت کنیم که کلیدداران کنونى کعبه جز تامین آمریکا و اسرائیل و تقدیم منافع کشورشان به آنان کارى از دستشان برنمى آید، بدین خوبى نمى توانستیم بیان کنیم و اگر مى خواستیم به دنیا ثابت کنیم که حکومت آل سعود، این وهابیهاى پست بی خبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته اند، به این اندازه که کارگزاران ناشى و بى اراده حاکمیت سعودى در این قساوت و بى رحمى عمل کرده اند، موفق نمى شدیم و حقا که این وارثان ابى سفیان و ابى لهب و این رهروان راه یزید روى آنان و اسلاف خویش را سفید کرده اند.»

,

امام خمینی(ره)

,

باز هم حکومت منحوس آل سعود برگه ای دیگر از سیاهه­ جنایات خویش را در حق مسلمین ورق زد و با به شهادت رساندن مجتهد وارسته و عالم عامل، جناب شیخ نمر باقر النمر، ذات پلید و شیطان صفت خویش را بیش از پیش نمایان ساخت. همواره این رسم ظالمان زمان بوده است که در برابر سخن حق به زور متوسل شده و به هر طریقی سعی بر خاموش کردن ندای حق ­طلبی و آزادی خواهی داشته باشند و اما این طاغوتیان همواره از این اصل غافل بوده اند که شهادت در راه خدا آرزوی دیرینه مردان خداست و نه تنها این مجاهدت ها با به شهادت رساندن بزرگان کمرنگ نخواهد شد بلکه این خون ها جانی دوباره به اینگونه نهضت ها خواهد بخشید و ضامن پیروزی آنها خواهد شد. همانگونه که حضرت امام(ره) فرمودند که «بکشید ما را، ملت ما بیدارتر می شود»، ما نیز امروز به حکام شیطان­صفت سعودی اعلام می­کنیم که تنها نتیجه به شهادت رساندن شیخ نمر بیداری بیش از پیش مردم مظلوم عربستان و مستضعفان جهان است و این حکام بی خرد باید خود را برای پرداخت تاوان سنگین این بی عقلی خویش آماده کنند. امروز دولت عربستان با این حرکت شنیع خود خشم مسلمین جهان را برانگیخته است و از این پس می بایست مسئولیت هر اتفاقی را تنها متوجه خود دیده و جز به سرزنش خود اقدام نورزد که عاقبت چنین دیوانگی­ هایی جز سقوط و بدبختی نخواهد بود.

,

ما دانشجویان شیعه و سنی دانشگاه های سیستان و بلوچستان نیز ضمن محکومیت شدید این اقدام وحشیانه، از دولت محترم می خواهیم با شکست سکوت خود در قبال اقدامات غیرمتعارف دولت سعودی، واکنشی در خور نشان داده و با اخراج سفیر این کشور گستاخ و قطع تمامی روابط دیپلماتیک، موجبات تسلای خاطر مسلمین آزادی خواه را فراهم آورد. بی شک در صورت عدم اقدام متناسب وزارت محترم امور خارجه، دانشجویان انقلابی خود وارد عمل خواهند شد و درسی فراموش نشدنی به حکام خوش گذران سعودی خواهند داد.

,

والسلام علی من اتبع الهدی

,

انجمن اسلامی دانشجویان 1358 دانشگاه سیستان و بلوچستان

,

بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان

,

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

,

کانون کفا دانشگاه سیستان و بلوچستان

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه