logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

واردات ۱۶ میلیون دلاری برنج از آمریکا به سفارش دولت/ پول‌های بلوکه در آمریکا برنج شد؟

واردات ۱۶ میلیون دلاری برنج از آمریکا به سفارش دولت/ پول‌های بلوکه در آمریکا برنج شد؟
با وجود ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی از آمریکا، ۱۶ میلیون دلار برنج آذرماه امسال از آمریکا وارد شده است که یک منبع آگاه از احتمال توافق خرید برنج در قبال پول‌های بلوکه ایران در آمریکا خبر می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس آمارهای رسمی تجارت خارجی کشور آذر ماه امسال بالغ بر 16 میلیون و 663هزار دلار به حجم 29 میلیون تن برنج از کشور آمریکا وارد شده است، این واردات در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این در نامه الزامات اجرای توافق برجام از سوی مقام معظم رهبری در ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی از آمریکا تأکید شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود، اینکه کدام شرکت داخلی توانسته از آمریکا کالای مصرفی وارد کند.

,

یک مقام مسئول در اینباره به فارس گفت: واردات این حجم کالای مصرفی که بر اساس بخشنامه وزارت صنعت ممنوع است توسط شرکت بازرگانی دولتی انجام شده است، اما مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی در واکنش به خبر واردات 16 میلیون دلار برنج از آمریکا با دفاع از این موضوع گفته است، پس از اعلام ممنوعیت واردات کالای آمریکایی حتی یک کیلوگرم برنج هم از آمریکا خریداری نشده است این میزان واردات مربوط به قبل از زمان ابلاغ بخشنامه ممنوعیت واردات کالا از آمریکا بوده است.

,

 وزیر صنعت، معدن و تجارت 9 ‌آبان ماه سال جاری در بخشنامه‌‌ای تأمل‌برانگیز که خود جای تفسیر و تحلیل دارد، ممنوعیت واردات اقلام مصرفی از آمریکا را به سازمان‌های استانی خود ابلاغ کرده بود.

,

 واردات کالای مصرفی با توجه به ممنوعیت آن از آمریکا قابل تأمل بوده و جای تعجب دارد که نیاز به شفاف شدن ابعاد دیگر آن از سوی مسئولان وجود خواهد داشت.

,

یک منبع آگاه در مورد ابعاد و زوایای دیگر واردات کالای مصرفی از آمریکا گفت: طبق بخشنامه وزیر صنعت کالاهای مصرفی که جنبه نمادین حضور آمریکا در کشور دارد ممنوع بوده که احتمالاً  شامل برنج نمی‌شود. همچنین یکی دیگر از احتمالات این واردات توافقات هسته‌ای بوده باشد که در قبال بخشی از پول‌های بلوکه شده، ایران از آمریکا برنج وارد کند.

,

خبرنگار فارس کسب اطلاع کرد این میزان برنج با بیش از 1100 تریلر وارد ایران شده است.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه