logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شهرستان مبارکه:

بهترین راه برای رفع مشکلات فرهنگی کمک مردم است

بهترین راه برای رفع مشکلات فرهنگی کمک مردم است
فرماندار شهرستان مبارکه گفت: بهترین راه برای رفع مشکلات فرهنگی کمک مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مبارکه نا، فرماندار شهرستان مبارکه علی اصغر ذاکری در جلسه شورای فرهنگ عمومی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه، ائمه جمعه را فرمانده قرارگاه فرهنگی هر شهر خواند، تصریح کرد: ائمه جمعه باید مسائل فرهنگی شهر خود را بررسی و جهت جمع بندی و عملیاتی شدن به شورا مطرح نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,

علی اصغر ذاکری به دغدغه مقام معظم رهبری که مسائل فرهنگی است اشاره نمود و گفت: همه اعضا بایستی برای بر طرف نمودن مشکلات و مسائل فرهنگی تلاش نمایند و به طور فعال در جلسات شورای فرهنگ عمومی شرکت کنند.

,

وی به پیش بینی هفته فرهنگی شهرستان اشاره نمود و افزود: در صورتی که اعضا برای نامگذاری هفته فرهنگی شهرستان مبارکه پیشنهادی داشته باشند می توانند موارد را مکتوب به کمیته فرعی ارائه نموده که پس از بررسی در آن کمیته در شورای اصلی مطرح گردد و به تصویب برسد.

,

ذاکری از صدقی نماینده دفتر مطالعات و تحقیقات فرهنگی و مذهبی به منظور ارائه طرح فرهنگی در جلسه تشکر نمود و پیشنهاد کرد: کمیته ای با حضور اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی،آموزش و پرورش،بسیج، دانشگاهها و اداره تربیت بدنی تشکیل شود و پیش نویس طرح فرهنگی بررسی و پس از تصویب نهایی جهت عملیاتی نمودن در شورای فرهنگ عمومی مطرح گردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه