logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه بهنمیر:

آل‌سعود از سرنوشت صدام درس بگیرد/ مسئولان از حقوق مردم در برابر آمریکا دفاع کنند

آل‌سعود از سرنوشت صدام درس بگیرد/ مسئولان از حقوق مردم در برابر آمریکا دفاع کنند
امام جمعه بهنمیر با محکومیت جنایت رژیم آل‌سعود در به شهادت رساندن آیت‌الله شیخ باقر النمر، گفت: آل‌سعود باید از سرنوشت صدام درس عبرت بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حجت‌الاسلام محمدحسن شریف‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بهنمیر با محکومیت جنایت رژیم آل‌سعود در به شهادت رساندن آیت‌الله شیخ باقر النمر، اظهار کرد: آل‌سعود باید از سرنوشت صدام درس عبرت بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی، هدف از این جنایت‌های آل‌سعود را ایجاد فتنه و جنگ فرقه‌ای میان مسلمانان عنوان کرد و افزود: این کشتار نشانه ضعف و شکست آل‌سعود است.

امام جمعه بهنمیر تصریح کرد: دست انتقام الهی گربیان آل‌سعود را خواهد گرفت و آنها را به نابودی خواهد کشاند.

شریف‌تبار در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدار ائمه جمعه کشور با رهبر معظم انقلاب، گفت: نماز جمعه پشتوانه محکم مردمی در دفاع از اسلام، انقلاب و آرمان‌های امام است.

وی در تبیین این سخن رهبری که نماز جمعه قرارگاه ایمان و بصیرت است، خاطرنشان کرد: آنهایی که دلشان برای انقلاب، اسلام و آرمان‌های شهدا می‌تپد باید هم‌چنان قوی و نیرومند در این قرارگاه حضور فعال داشته باشند چراکه امروز دشمن با ما در حال نبرد فکری و معنوی است.

خطیب جمعه بهنمیر با بیان اینکه رای مردم در انتخابات حق‌الناس است، تاکید کرد: همه باید برای حضور حداکثری مردم در انتخابات و حفظ حقوق مردم تلاش کنند.

شریف‌تبار اضافه کرد: مردم باید با بصیرت افرادی را انتخاب کنند که به امام، انقلاب و ولایت فقیه التزام عملی دارند.

وی در پایان به کارشکنی آمریکا در لغو تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: هنوز تحریم‌ها لغو نشده، آمریکا چندین تحریم جدید علیه ایران به تصویب رسانده است که مسئولان باید در دفاع از حقوق مردم در برابر آمریکا با اقتدار و با صلابت ایستادگی کنند.

به گزارش مشهدسر، پس از برگزاری نماز جمعه، نمازگزاران با برپایی راهپیمایی و سر دادن شعار «مرگ بر آل‌سعود» و «مرگ بر آمریکا»، جنایت رژیم سفاک آل‌سعود در به شهادت رساندن آیت‌الله شیخ نمر را محکوم کردند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه