logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به مناسبت دهه فجر؛

100 برنامه فرهنگی و هنری در اردل برگزار می شود

100 برنامه فرهنگی و هنری در اردل برگزار می شود
مسئول کمیته فرهنگی وهنری ستاد دهه فجر شهرستان اردل از برگزاری 100 برنامه فرهنگی و هنری به مناسبت دهه مبارک فجر در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هفت چشمه،رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول کمیته فرهنگی وهنری ستاد دهه فجر شهرستان اردل در نشست با انجمن‌ها و موسسات فرهنگی و هنری شهرستان که به مناسبت هرچه باشکوه برگزار شدن ایام الله دهه فجر در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اردل برگزار شده بود، اعلام کرد: امیدافزایی، همدلی و همزبانی و مردمی بودن برنامه‌های فرهنگی و هنری رویکرد جدید کمیته فرهنگی و هنری ستاد دهه فجرشهرستان اردل است.

همتی همچنین خواهان استفاده بهینه ازظرفیت و پتانسیل موسسات فرهنگی و انجمن های شهرستان شد و گفت: امسال با همکاری انجمن هاوموسسات فرهنگی سعی خواهد شد که برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برگزارشود .

وی افزود: از آنجا که انقلاب شکوهمند اسلامی دارای ماهیت فرهنگی است و امروز طبق فرامین مقام معظم رهبری باید کارهای فرهنگی درسطج جامعه بیش از پیش گسترش یابد و ایام دهه مبارک فجر که یادآور خاطرات و حماسه سازی مردم ایران در مقابل رژیم ضد فرهنگی و دژخیم پهلوی است بهترین فرصت برای آشنایی نسل سوم انقلاب با اهداف عالیه فرهنگی این نظام مقدس است.

همتی تصریح کرد: امروز انقلاب شکوهمند اسلامی ما آثار فرهنگی و مثبت فراوانی داشته است که آن را در داخل و خارج از مرز های کشور می توان به عینه دید و ما امیدواریم بتوانیم ارزش های والای این انقلاب که ثمره مجاهدت های حضرت امام (ره) و خون شهدا است را بیش از پیش گسترش دهیم.

 مسئول کمیته فرهنگی وهنری ستاد دهه فجر شهرستان اردل با بیان اینکه در ایام الله دهه فجر ۱۰۰ برنامه فرهنگی و هنری در شهرستان برگزار می شود افزود: طنین انداز شدن زنگ انقلاب در سطح مدارس شهرستان توسط آموزش و پرورش ،برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی ، نمایشگاه مطبوعات ، فضا سازی محیطی ،عصر شعرو خاطره با همکاری بسیج هنرمندان ، محفل انس با قرآن برگزاری نمایشگاه کتاب از جمله این برنامه ها است.

وی تجلیل از هنرمندان شاخص و مقام آور شهرستان در مسابقات فرهنگی و هنری و قرآنی ، غبار رویی و عطر افشانی قبور شهداء توسط بسیج هنرمندان ، اهداء کتاب به کتابخانه قیصر امین پور شهر کاج به مبلغ ۱۰ میلیون ریال ، افتتاحیه یک باب کتابخانه در شهر کاج ، همکاری با ادارات در برپایی جشنهای انقلاب ، نمایش فیلم و نمایشگاه مطبوعات در سه دهه انقلاباست را از دیگر برنامه های دهه فجر این شهرستان معرفی کرد.

همتی گفت: ارسال پیام کوتاه از سخنان امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص دهه مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مکاتبه با تمام مدیران کانونهای تبلیغاتی جهت برنامه ریزی در چاپ بنر دهه مبارک فجر ، اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در کانونهای مساجد شهر و روستا، توزیع تصاویرو پوستر های انقلاب و سخنان و تصاویر مقام معظم رهبری و امام راحل درتمامی ادارات و نهادها ، شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن از جمله برنامه های در نظر گرفته شده کمیته فرهنگی و هنری شهرستان در دهه مبارک فجر است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه