logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس بیمارستان شهید چمران بیان کرد؛

ضرورت عزم جدی و فراجناحی در رشد حوزه پزشکی/ در درمان بیماری‌های‌ قلبی با دنیا رقابت می‌کنیم

ضرورت عزم جدی و فراجناحی در رشد حوزه پزشکی/ در درمان بیماری‌های‌ قلبی با دنیا رقابت می‌کنیم
رئیس بیمارستان شهید چمران گفت: رشد کامل در حوزه پزشکی و سلامت نیاز به سرمایه‌گذاری کلان دارد که عزم ملی، نگاه کلی و فراجناحی در سطح بالا‌تر از وزارتخانه بهداشت را نیاز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمدتقی حُلی ساز، در گفت‌وگو با خبرنگار سینا درباره نقش برپایی نمایشگاه‌های ارائه امکانات پزشکی در حوزه سلامت و پزشکی کشور گفت: برپایی نمایشگاه در حوزه‌های مختلف از جمله پزشکی باعث معرفی فعالیت‌های تازه و امکانات جدید می‌شود به شکلی که دیگران در جریان روند پیشرفت‌ها قرار می‌گیرند و تجهیزات جدید مورد داوری قرار می‌گیرد، همچنین در فرصتی محدود اطلاعاتی به بازدید کننده داده می‌شود.

وی درباره جایگاه بهداشت و درمان ایران در مقایسه با دنیا ابراز کرد: در بسیاری از ابعاد پزشکی رشد بسیار خوبی را داشته‌ایم، البته این موضوع شاید به دلیل توصیه‌های مقام معظم رهبری در افزایش شتاب علمی باشد؛ در برخی از بخش‌ها نیز عقب ماندگی‌هایی وجود دارد اما با شتابی که گرفته‌ایم می‌توانیم در حوزه علمی این کمبود را جبران کنیم.

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با اشاره به اینکه باید در تکنولوژی‌های نوین و بسیاری از تخصص‌ها به شکل جدی وارد شویم، ابرازکرد: در زمینه سکته قلبی رشد خوبی داشته‌ایم و در حوزه‌ قلب با دنیا در حال رقابت هستیم اما در بیماری‌های مغزی از جمله سکته مغزی بیماران ما سرگردان هستند به شکلی که روند درمان، حلقه و فرآیند آن تکمیل نشده است و اگر در این حوزه جزئی‌تر وارد شویم رشد جدی‌تری اتفاق خواهد افتاد.

رئیس بیمارستان شهید چمران تاکیدکرد: رشد کامل در حوزه پزشکی و سلامت نیاز به سرمایه گذاری کلان دارد که عزم ملی، نگاه کلی و فراجناحی در سطح بالا‌تر از وزارتخانه بهداشت را نیازمند است اما این موضوع هنوز محقق نشده است.

وی با بیان اینکه تجربه دفاع مقدس در مدیریت بحران برای ما بسیار مفید بوده است، تصریح کرد: مدیریت بحران یک موضوع آکادمیک و حساس است که پیش از آن باید آمادگی و ساختارهای لازم برای آن وجود داشته باشد که هنوز در این حوزه در کشور کار زیادی انجام نشده است و مولفه‌های متعددی برای اجرای بهتر مدیریت بحران وجود دارد که باید برای آن برنامه ریزی‌های خاص انجام شود.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه