logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شورای هماهنگی استان مرکزی از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تقدیر کرد

شورای هماهنگی استان مرکزی از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تقدیر کرد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با صدور بیانیه ای از حضور پرشور و گسترده مردم ولایتمدار استان مرکزی در راهپیمایی سالروز انقلاب اسلامی(22 بهمن) تقدیر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر این بیانیه که نسخه ای از آن عصر سه شنبه در اختیار دیار آفتاب قرار گرفت آمده است: باردیگر ایران اسلامی شاهد خلق حماسه ای شورانگیز به یاد سالهای پیروزی غرورآفرین انقلاب اسلامی و بهمن خونین 57 بود.

این بیانیه اضافه می کند: بار دیگر ملت بزرگ، رشید و فهیم ایران اسلامی پس از سی و پنج سال مبارزه و افتخار و اقتدار از آزمونی بزرگ، سربلند و سرافراز بیرون آمده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: در یوم الله 22بهمن، همه و همه، بزرگ و کوچک، زن و مرد، پیر و جوان، حتی کودکان و خردسالان برای تجدید عهدی دیگر با آرمان های والای امام(ره)، رهبری و شهیدان گلگون کفن انقلاب اسلامی به میعادگاههای راهپیمایی آمده بودند.

این بیانیه عنوان می کند: فضای خیابان های منتهی به محلهای راهپیمایی 22 بهمن در سراسر استان مرکزی مملو از شور، شوق و شعور سیاسی و معنوی ملتی بیدار و استوار بود که هر نفر با سردادن شعاری از شعارهای انقلاب یاد و خاطره بهمن خونین 57 را زنده کرد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: در این روز حماسه ساز، جای جای استان مرکزی همچون سایر نقاط کشور به تجلی گاه حماسه حضور مردم آگاه و فهیم مبدل شد و ملت همیشه سربلند ایران به پاسداشت سی و پنج سالگی انقلاب اسلامی در شکوه اتحاد و اقتدار ملی در صفوفی به هم پیوسته با گام هایی استوار و قلب هایی مملو از عشق به انقلاب اسلامی با دستانی مشت کرده و گره خورده خروشیدند و به یک باره فریاد آزادی و آزادگی را در جهان طنین انداز کردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی ضمن گرامیداشت آغاز سی و ششمین طلیعه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، بدینوسیله خلق این حماسه عظیم را به پیشگاه مقام معظم رهبری و تمامی ایرانیان عزیز تبریک گفته و از حضور با صلابت ، آگاهانه و پرشور اقشار مردم بصیر و ولایتمدار استان مرکزی و کلیه دانشجویان، دانش آموزان، طلاب و فرهنگیان، بسیجیان، اصناف و تشکل های فرهنگی و اجتماعی، صنعتگران، ورزشکاران، نیروهای نظامی و انتظامی، خبرنگاران و رسانه ملی در مراسم راهپیمایی بیست و دوم بهمن تقدیر و تشکر می کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه