به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باقرشهرنیوزتیم فوتسال گیتی پسند اصفهان با تساوی مقابل شرکت ملی حفاری به مقام سوم مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور دست یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رضا لک علی آبادی سرمربی ۳۹ ساله و موفق کنونی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان که اصالتا اهل ازنا و متولد باقرشهر و ساکن شهرری می باشد ، بار دیگر در قامت سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان برگ زرینی دیگر بر کارنامه پر افتخار خود افزود و توانست به مقام سومی این دوره از مسابقات دست یابد.
,گیتی پسند اصفهان که طی چند سال گذشته همواره جزء ۳ تیم مدعی قهرمانی بوده ، امسال هم با کسب ۵۰ امتیاز از ۲۵ بازی ، بعد از تیم های تاسیسات دریایی و مس سونگون در رتبه سوم قرار گرفت.
,,

, ,
از افتخارات پروفسور فوتسال باقرشهر می توان به کسب دو عنوان قهرمانی ایران با تیم شهید منصوری قرچک، نایب قهرمانی ایران با تیم گیتی پسند اصفهان و دو عنوان نایب قهرمانی آسیا با تیم های های فوق اشاره کرد که او را بدل به یکی از پر افتخارترین مربیان حال حاضر فوتسال کشورمان نموده است.
,,

, ,
لک در عرصه ملی نیز در قامت کمک مربی به همراه تیم ملی فوتسال ایران به قهرمانی در تورنمنت چین و همچنین قهرمانی در بازی های آسیایی داخل سالن کره جنوبی دست یافت.
,سایر نتایج هفته بیست و پنجم و پایانی لیگ برتر فوتسال به شرح ذیل است:
,شهروند ساری ۲ – ۱ فرش آرا
,مس سونگون ۵ – ۱ میثاق تهران
,تاسیسات دریایی ۲ – ۱ فردوسی مشهد
,آذرخش بندعباس ۳ – ۰ دبیری تبریز
,شهید منصوری ۲ – ۱ یاسین پیشرو
,گیتی پسند اصفهان ۳ – ۳ شرکت ملی حفاری
,جدول رده بندی پایانی لیگ برتر فوتسال (۹۴-۹۵) به شرح ذیل است:
,,

, ,
گفتنی است این مربی ارزنده شهرمان کارشناس تربیت بدنی بوده و مسئول تربیت بدنی شهرداری باقر شهر نیز می باشد.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه