logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

واکنش رئیس سازمان بسیج ورزشکاران به حاشیه های اخلاقی و فرهنگی ورزش:

اصلاح وضعیت اخلاقی ورزش از مدیران آغاز شود

اصلاح وضعیت اخلاقی ورزش از مدیران آغاز شود
داود آذرنوش در واکنش به حاشیه های اخلاقی و فرهنگی ورزش کشور معتقد است که اصلاح وضعیت اخلاقی ورزش باید از مدیران آغاز شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود آذرنوش رئیس سازمان بسیج ورزشکاران گفت: ریشه‌یابی رفتار ناشایست و بی‌اخلاقی‌هایی که این روزها در حوزه ورزش کشور مشاهده می‌شود، می‌تواند نقش زیادی در سالم‌سازی فضای ورزش از لحاظ اخلاقی و فرهنگی داشته باشد. هر چند وقتی یک کار غیراخلاقی از سوی یک ورزشکار صورت می‌گیرد، نگاه‌ها به سمت او بر می‌گردد، اما نقش مدیران ورزش کشور را در شرایطی که امروز ورزش به آن دچار شده نباید نادیده گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


آذرنوش اظهار داشت:در صورتی که مدیران یک سیستم از لحاظ اخلاقی و معنوی در جایگاه خوبی باشند و نظارت‌های مستمری در کنترل و نظارت روی رفتارهای ورزشکاران داشته باشند، قطعاً آسیب‌هایی که این روزها در ورزش مشاهده می‌شود، کاهش پیدا می‌کند. 

وی خاطر نشان کرد:در رشته‌های ورزشی که مدیران آن به اخلاق اهمیت می‌دهند، معضلات اخلاقی کمتر دیده می‌شود و بی‌حاشیه به کارشان ادامه می‌دهند، اما در مقابل هم فدراسیون‌ها و بخش‌هایی هستند که مسائل اخلاقی و معنوی برایشان اهمیتی ندارد و همین سبب می‌شود که بی‌اخلاقی‌ها در ورزش‌هایی که تحت هدایت اینگونه مدیران هستند، بیشتر باشد. به همین خاطر بدیهی است که برای تغییر این وضعیت باید گرایش به سمت مدیرانی باشد که ارزش‌های اخلاقی را قبول داشته باشند. 

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تاکید کرد:حضور چنین مدیرانی باعث می‌شود که با کنترل‌ها، نظارت‌ها و همچنین آموزش‌هایی که به بازیکنان داده می‌شود، این ورزشکار در رفتارهایی که انجام می‌دهد، ملاحظه موقعیتی را که دارد، داشته باشد و فعالیتی انجام ندهد که سبب ایجاد حاشیه شود. 

آذرنوش در پایان گفت:البته آموزش و تربیت ورزشکاران باید از رده‌های پایه آغاز شود و آموزش آنها زیر نظر مدیران و مربیان اخلاقمدار می‌تواند از گرایش آنها به آسیب‌های اخلاقی که در آینده می‌تواند متوجه آنها شود، جلوگیری کند.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه