logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده نیروی انتظامی بهارستان:

کاندیدا ها قانون شکنی نکنند/ وظیفه اجرای امنیت بر عهده نیروی انتظامی است

کاندیدا ها قانون شکنی نکنند/ وظیفه اجرای امنیت بر عهده نیروی انتظامی است
فرمانده انتظامی بهارستان گفت: از کاندیداها محترم می خواهم که قانون را رعایت کرده و قانون شکنی نکنند و از انجام کارهای که برخلاف قانون است از جمله راه انداختن کاروان های تبلیغاتی و ... به شدت اجتناب کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، صبح امروز سرهنگ داود عبدالمالکی فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان ، در گفتگو با خبرنگار ضمن تسلیت شهادت شیخ نمر باقر النمر گفت : این اقدام ظالمانه حکومت آل سعود نقض حقوق بشر و برخلاف امام آموزه های دین رحمانی اسلام است و ما به شدت شهادت شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان را محکوم می کنیم .

وی در ادامه با بیان اینکه در حقیقت خون شهدا است که امروز مدافع امنیت کشور است ، افزود : اگر شهدا نبودند یقینا امنیتی که حالا در کشور حاکم است دیگر وجود نداشت و امنیت امروز از برکت خون شهدا و رهبری امام خمینی (ره) و امام خامنه ای (مدظله العالی)است.

سرهنگ عبدالمالکی همچنین در این باره اضافه کرد : همانطور که شاهد هستید کشورهای منطقه امروز بر اثر وجود تکفیری ها و داعشی ها درگیر مشکلات هستند اما در میهن اسلامی ما این گونه مشکلات را نداریم و از امنیت خوبی برخورداریم و نیروی انتظامی کنار سایر نیروهای نظامی در حال اجرای امنیت کامل و درخور شان و شخصیت مردم کشورمان است.

وی درباره آخرین اقدامات نیروی انتظامی بهارستان بیان داشت: وظیفه اجرای امنیت بر عهده نیروی انتظامی است و ما با اجرای طرح ها متفاوت و اقدامات متنوع در بازه های زمانی روزانه ، هفتگی و سالیانه سعی در حفظ امنیت شهرستان بهارستان را داریم . شاخص ترین طرح های که انجام دادیم نیز عبارت بودند از طرح مبارزه و برخورد با ارازل و اوباش و کسانی که که برهم زننده امنیت و آرامش محلات بودند در هر سه شهر نسیم شهر ، گلستان و صالحیه به طور مستمر اجرا می کنیم .

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان توضیح داد : در هفته گذشته نیز طرح های 3 گانه محله ای ، منطقه ای و نقطه ای را داشتیم و در طرح محله ای در هفته های قبل در شهر گلستان و نسیم شهر اجرا کردیم و با افرادی که تمکین به قانون نمی کنند و مخل امنیت هستند برخورد قاطع می شود .

وی در ادامه با اشاره به همکاری های سایر دستگاههای اجرای با نیروی انتظامی تصریح کرد : البته سایر دستگاهای اجرای و قضایی تکمیل کننده عملکرد ما هستند و جا دارد من از جناب آذر پور دادستان بهارستان و آقای حسنی رئیس دادگستری شهرستان و قضات که در این زمینه انجام وظیفه می کنند و همه کسانی که پشیتیبان ما هستند ، تشکر کنم .

عبدالمالکی در بخش دیگری از سخنانش به مسئله انتخابات نیز اشاره کرد و یادآور شد : انتخابات پیش رو قطعا بحث خیلی مهمی است و ما باید به خواسته های مردم و درایت رهبری و تدبیر رئیس جمهور و قانون اساسی در این باره احترام بگذاریم و ازآن تبعیت کنیم .

وی درباره نقش نیروی انتظامی در برگزاری انتخابات اظهار داشت: ما بدون هواخواهی و جانب داری از شخص ، گروه و جناح خاصی ، سعی می کند از آرای مردم که بنا به فرموده رهبر انقلاب حق الناس است ، محافظت کنیم و پاسدار آرای کاندیداهای مورد تایید شورای نگهبان باشیم به گونه ای نظم را حاکم می کنیم که کاندیدا ها بتوانند تبلیغات سالم خود را انجام داده و مردم بتوانند به راحتی رای بدهند .

رئیس پلیس شهرستان بهارستان به کاندیداهای انتخابات و طرفدارانشان تذکر داد :از کاندیداها محترم می خواهم که رعایت کرده و قانون شکنی نکنند و از انجام کارهای که برخلاف قانون است از جمله راه انداختن کاروان های تبلیغاتی و ... به شدت اجتناب کنند و ما در صورت مشاهده این گونه رفتارها قطعا برخورد های لازم را انجام خواهیم داد .

وی البته در این باره تصریح کرد : البته کاندیداهای های ما در سطح شهرستان مطمئن هستیم که همانند دور قبل کاندیداهای قانئن مداری هستند و تمکین به قانون دارند و از آنها می خواهم به نوعی رفتار کنند که ما حداکثر درصد آرای رای دهندگان را از شهرستان بهارستان در سطح کل کشور داشته باشیم .

سرهنگ عبدالمالکی درباره حضور حداکثری مردم تاکید کرد : حضور حداکثری مردم در انتخابات خیلی مهم است زیرا حضور پر شور مردم در انتخابات مشت محکمی بر دهان دشمنان و بدخوان نظام و کشور است البته از یاد نبریم که مردم ما همیشه در صحنه های مهم حضور داشته اند و این یک پشوانه بزرگ برای نظام است .

وی در پایان ضمن قدردانی از لطف و حسن نیت مردم بهارستان به نیروی انتظامی گفت :مردم همواره به ما لطف داشته اند و من از همه مردم بهارستان و ادارات شهرستان تشکر می کنم و اگر هم ایراد و اشکالی در ما وجود دارد از آنها می خواهم که به بزرگی خود ببخشند ، ما همواره حاضر هستیم که موارد و مشکلات موجود را از زبان مردم بشنویم و همیشه در راه خواسته های مردم تلاش خواهیم کرد .

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه