logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

امیدواریم این جابه جا یی ها آخرین خواسته گروه خاص از دولت باشد

امیدواریم این جابه جا یی ها آخرین خواسته گروه خاص از دولت باشد
در فضای سیاسی امروز گیلان دیگر هیچ بمب خبری قبل از اعلام نتایج بررسی شورای نگهبان در خصوص نمایندگان مجلس هماننده تغییر فرماندران همه افکار را درگیر خود نمی کند و امیدواریم این جابه جا یی ها آخرین خواسته گروه خاص از دولت باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدرودسر،بلاخره گروه خاص کار خود را کرد و قطار تغییر فرمانداران که چندی پیش با تذکر افکار عمومی و رسانه ها متوقف شده بود از دیروز با چهار ایستگاه حرکت خود را آغاز کرد و پس از ایستادن در ایستگاه رضوانشهر از غرب مسیر خود به شرق گیلان عوض کرده و در آینده نزدیک مهمان سیاهکلی ها و املشی هاست.
تغییر در فرمانداران با توجه به شرایط حساس کشور دارای نکاتی قابل توجهی است که تلاش می کنیم به بخشی از آن اشاره کنیم.
آغاز تغییر فرماندران اولین بار در اوایل تابستان امسال از طرف جمعی از مسئولین ارشد استانی و مشاورین پیدا و پنهان مقام عالی دولت در استان گیلان شنیده شد و این حدس و گمان چه با هدف حزبی و یا با اهداف کارآمدی بیشتر در این زمان مناسب نبوده و بهتر بود در همان زمان قبل از شروع انتخابات انجام میشد و به حدس و گمان های سیاسی بودن این تغییرات دامن نمی زد.
آیا دکتر نجفی تسلیم فشارهای بخشی از طرفدارن همیشه منت گذار دولت شده؟ آیا استاندار گیلان خود شرایط حساس فضای انتخابات را در نظر نگرفته و بدون توجه به شرایط حساس روسای ستاد انتخابات ۴ شهرستان را عوض کرده که البته در نظر گرفتن این احتمال بسیار ساده اندیشی بوده و آن را بدون هیچ معطلی از ذهن خارج می کنیم.
گروهی به این نظر متعقد هستند که فرماندارن در حمایت و تایید صلاحیت ها کار خود را یا ناقص و یا کامل انجام داده و برای کمتر شدن فشار ها ،این تغییرات لازم بوده ولی گروهی دیگر فشار با تمام توان آن هم در سطوح بالای دولت بر دوش استاندار را عامل این تغییرات دانسته است که البته استاندار در همان زمان تغییرات در این سطح را با نظر مستقل خود بیان کرد.
تغییر فرمانداران آن هم در این زمان مهم که هر تحرکی و عملی باعث واکنش در حضور مردم و ایجاد شبهات در رسانه ای و افکار عمومی می شود چرا استاندار گیلان دست به کار غیر منتظره ای زده و همه راه شگفت زده کرد؟!
همه فرمانداران که زمزمه تغییر خود را از رسانه ها و مجالس خصوصی شنیده بودند پس از سکوت آن موج که خود را هنوز در مسند همان پست می دیدند فکر می کردند تغییرات به سال آینده موکول شده ولی انگار خواب آشفته آنها تعبیر شد و آنها بزودی باید خود را برای اسباب کشی به مقصد جدید آماده کنند.
در فضای سیاسی امروز گیلان دیگر هیچ بمب خبری قبل از اعلام نتایج بررسی شورای نگهبان در خصوص نمایندگان مجلس هماننده تغییر فرماندران همه افکار را درگیر خود نمی کند و امیدواریم این جابه جا یی ها آخرین خواسته گروه خاص از دولت باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدرودسر,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه