به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ورزقان، سرگرد پاسدار موسی صفی در جلسه ستاد دهه فجر شهرستان ورزقان دهه فجر را سرآغاز حکومت الله بر ایران اسلامی برشمرد و اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب های جهان چون انقلاب فرانسه فرق اساسی دارد و آن فرهنگی، دینی، و مردمی بودن انقلاب ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ورزقان, آوای ورزقان,وی افزود: خدماتی بسیاری بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به مردم ارائه شده و نباید با مقایسه های نادرست عده ای خاص این خدمات زیر سوال بروند.
فرمانده سپاه ناحیه ورزقان مردمی بودن، دینی بودن، سازش ناپذیری با غیر حق، وحدت و یکپارچگی آحاد مردم را از جمله عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و خاطر نشان کرد: هرکسی برای انقلاب و نظام دلسوزی می کند بسیجی است و بسیجی بودن صرفاً به داشتن کارت بسیج نیست.
وی ادامه داد: با آمادگی کامل به استقبال دهه فجر می رویم تا انشاا… برنامه های دهه فجر امسال باشکوه تر از سال های گذشته برگزار شوند.
وی افزود: خدماتی بسیاری بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به مردم ارائه شده و نباید با مقایسه های نادرست عده ای خاص این خدمات زیر سوال بروند.
,فرمانده سپاه ناحیه ورزقان مردمی بودن، دینی بودن، سازش ناپذیری با غیر حق، وحدت و یکپارچگی آحاد مردم را از جمله عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و خاطر نشان کرد: هرکسی برای انقلاب و نظام دلسوزی می کند بسیجی است و بسیجی بودن صرفاً به داشتن کارت بسیج نیست.
,وی ادامه داد: با آمادگی کامل به استقبال دهه فجر می رویم تا انشاا… برنامه های دهه فجر امسال باشکوه تر از سال های گذشته برگزار شوند.
, , ,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه