اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین

استفاده مدیران از امکانات دولتی در انتخابات ممنوع است/ با خاطیان برخورد می‌شود

استفاده مدیران از امکانات دولتی در انتخابات ممنوع است/ با خاطیان برخورد می‌شود
معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین گفت: هیچ مسئول و مدیر دولتی در مکانی که شائبه حمایت از جریان خاص سیاسی وجود دارد نباید حضور پیدا کند و با خاطیان برخورد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ایوب رحیمی، معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی  صبح قزوین، در پاسخ به این سوال که آیا مدیران دولتی در ساعات غیرکاری می‌توانند در نشست‌های سیاسی با حضور کاندیداهای انتخابات شرکت کنند، گفت: در فضاهایی که ممکن است مورد سوءاستفاده قرار بگیرد مدیران دولتی اجازه حضور ندارند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی اذعان کرد: مسئولین دولتی فقط در صورتی می‌توانند در نشست سیاسی شرکت داشته باشند که خارج از ساعات کاری و در شهر دیگری برای نمونه کرج یا تهران به عنوان یک شهروند حضور پیدا کنند. 
این مسئول در ادامه تصریح کرد: اما هدف اصلی ما این است که هیچ کس حق ندارد از امکانات دولتی برای حمایت از کاندیدای انتخابات بهره ببرد. 
وی ابراز کرد: هیچ مسئول و مدیر دولتی در مکانی که شائبه حمایت از جریان خاص سیاسی وجود دارد نباید حضور پیدا کند؛ اگر شما فضایی را سراغ دارید که با حضور مدیران دولتی این بهره برداری‌ها صورت گرفته به ما اطلاع دهید تا مورد رسیدگی قرار بگیرد. 
معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین در ادامه درباره روند بررسی اعتراضات به نتایج هیئت اجرایی بیان کرد: هیئت‌های اجرایی در وقت تعیین شده نتایج را اعلام کردند. 
وی در ادامه افزود: 153 نفر داوطلب در سه حوزه انتخابیه قزوین، تاکستان و بوئین زهرا ثبت نام کرده بودند که با انصراف 3 نفر و رد صلاحیت 15 نفر، تعداد این افراد به 135 نفر نیز تائید شدند. 
رحیمی در پایان با بیان اینکه اعتراض به نتایج تائید صلاحیت‌ها حق قانونی نامزدهای انتخابات است، عنوان کرد: البته باید نتایج این اعتراضات از سوی هیئت نظارت استان پیگیری شود و با پذیرش این اعتراضات از سوی شورای نگهبان، هیئت اجرایی باید این نتایج را بپذیرد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه