logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده ناحیه مقاوت سپاه بشرویه :

نور نهضت انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت آقا امام زمان (عج)خواهد شد

نور نهضت انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت آقا امام زمان (عج)خواهد شد
فرمانده ناحیه مقاوت سپاه بشرویه گفت: در عصر حاضر که 35 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می گذرد حفظ این نظام از اهم واجبات است و با همدلی و اتحاد حول و محورولایت و تلاش همه جانبه در پیشرفت و اعتلاء انقلاب اسلامی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از پیام بشرویه " رمضانعلی فرحبخش ثانی " فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بشرویهتحقق حکومت دینی و اسلامی را از آرزوهای ائمه معصومین (ع) برشمرد و با تشریح چگونگی تاریخچه نهضت انقلاب اسلامی هم گفت: از صدر اسلام تحقق نظام اسلامی از آرزوهای ائمه اطهار(ع) بود که به دلیل عدم حضور مردم به غیر از ده سال حکومت حضرت محمد (ص) محقق نشد . ولی زمینه سازی آنرا در این دوران می توان در نهضت عظیم عاشورا و سپس مکتب و مدرسه علمی امام باقر و امام صادق(ع) و نیز فضای بدست آمده در زمان حضرت امام رضا (ع) در مدت ولیعهدی ایشان در مناظرات دانست .
وی به ادامه تشکیل حکومت در زمان غیبت کبری (ع) نیز اشاره کرد و گفت :بعد از غیبت کبری حضرت ولی عصر (عج) بسیاری از علمای شیعه در این مسئله نقش داشتند ، که نظریه ولی فقیه توسط بزرگانی همچون شیخ مفید نیز مطرح شده است ، و در ادامه در طول 12 قرن نیز علمای زیادی همچون شهید آیت الله مدرس _شیخ فضل الله نوری _میرزای نائینی و آیت الله کاشانی تلاش زیادی کرده اند که به دلیل عدم همراهی مردم به نتیجه نرسیده اند ولیکن در عصر حاضر حضرت امام خمینی (ره) با بهره گیری از این گنجینه عظیم 1400 ساله تشیع و تاسی به سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) این نهضت عظیم عاشورا را به ثمررساندند . حضرت امام با مطرح کردن مجدد ولایت فقیه در کتاب کشف الاسرار و تدریس آن در حوزه علمیه نجف و اثبات آن در آگاه سازی روحانیت بسیارموثر بودند و همچنین با اطمینانی که به مردم مسلمان و تحت ستم رژیم ستمشاهی داشتند و با وحدت کلمه توانستند انقلاب را پیش ببرند .
وی افزود: بیداری و بصیرت حضرت امام (ره) در قضیه کاپیتولاسیون و سخنرانی حماسی ایشان وبه تبع آن دستگیری ایشان ، حماسه 15 خرداد 42 را بوجود آورد که نشان دهنده پیوند ناگسستنی مردم با ولایت بود و همین نقطه عطفی در مبارزات بود و تلاشهای مستمر ایشان و هدایت مردم و مبارزین لنقلاب در برهه های مختلف زمان تاثیر گذار بود بویژه پس از اهانت روزنامه اطلاعات به ساحت رفیع مرجعیت و شهادت فرزند ایشان روند انقلاب تسریع ودر طول یکسال به شکست رژیم ستم شاهی پهلوی منجر گردید . 
 فرح بخش ثانی رهبری پیامبر گونه امام (ره) وحدت کلمه و اتحاد و همدلی مردم و پیوند ناگسستنی میان مردم و مرجعیت را از عوامل مهم پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی زلزله بزرگی در منطقه وجهان ایجاد کرد که به دلیل ماهیت الهی و ضد استکباری آن به سرعت در دنیا گسترش یافت و با تشکیل حکومت اسلامی و تصویب قوانین منطبق با شرع مقدس توسط خبرگان رهبری و نیز رهبری جامع الشرایط امام به تبع آن فرهنگ و ارزشهای اسلامی جای فرهنگ مبتذل غربی را گرفت که اوج آن را در 8 سال دفاع مقدس می توان به وضوح دید که به فرموده مقام معظم رهبری گنجینه ای برای آیندگان شد. و امروز افراد زیادی هستند که در گوشه و کنار دنیا به اسلام و تشییع روی می آورند که این مرهون صدور انقلاب اسلامی است .
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بشرویه در مقایسه روند رو به رشد ابعاد فرهنگی ,اقتصادی و اجتماعی ایران اسلامی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی هم گفت: این روند رو به رشد هیچ قابل مقایسه با دوران ستمشاهی نیست ، چرا که در دوران طاغوت به جای رشد ، افول و انحطاط در همه زمینه ها بود که اگر تلاش روحانیت مبارز و در صحنه نبود معلوم نبود چه وضعی پیش می آمد . در زمینه علمی به شدت جلوی استعدادها گرفته می شد ، مستشاران خارجی و آمریکایی مراکز حساس و ارتش را در خدمت خود گرفته بودند در بخش فرهنگی نیز به شدت به دنبال ابتذال و انحطاط رفته بود ، ولی با پیروزی انقلاب در همه زمینه ها رشد چشمگیری داشته ایم به نحوی که در بسیاری از علوم در ردیف کشورهای برتر منطقه و نیز جهان هستیم . این در حالی است که قبل از انقلاب در همه موارد وابسته به کشورهای خارجی بودیم ولی در حال حاضر در اکثر عرصه ها به خود کفایی رسیده ایم .
وی مهمترین دست آوردهای خارجی انقلاب اسلامی را هم عزت و سربلندی این انقلاب دانست که به عنوان امید مظلومان جهان و تاثیر گذار در عرصه های بین المللی معرفی شده که با قدرت نرم خود بر دامنه نفوذ خود از خاورمیانه تا آمریکای لاتین و شرق آسیا افزوده است . و در دست آوردهای علمی و فرهنگی به دانش نانو،انرژی هسته ای،سلول های بنیادین دست یافته که به همت و خود باوری مردم ولایتمدار ایران اسلامی حاصل شده و با توسعه بعد فرهنگی نیز زمینه جذب دلهای مشتاق دنیا را به سمت جمهوری اسلامی و اسلام عزیز فراهم کرده که البته با توجه به تهاجمات شدید فرهنگ غرب ، هنوز کمبود ها و کاستی ها ی زیادی وجود دارد که با همت مسئولین و مردم عزیزمان باید در جهت تحقق آرمانها و فضائل بزرگ اسلامی تلاش نماییم که قطعا شجره طیبه صالحین می تواند در این زمینه با تربیت نیروهای ارزشی در فضای مجازی بسیار موثر باشد .
فرمانده ناحیه بسیج سپاه بشرویه همچنین به عوامل موثر در عناد و دشمنی کشور غربی و اروپایی با انقلاب اسلامی را در ماهیت نرم افزاری و فرهنگی این انقلاب دانست که ارکان نظام سرمایه داری و صهیونیسم را هدف قرار داده و اختلاف مبنایی دارد . که با پیروزی انقلاب اسلامی و احیاء اسلام ناب محمدی(ص) با توجه به آیه شریفه و لن یجعل الله الکافرین علی المومنین سبیلا سلطه بیگانگان برکشورهای اسلامی نفی شده و از طرفی بر پایه و اساس این مکتب الهی حمایت از مردم مظلوم و ستمدیه و استقلال و رهایی از زیر چتر استعمار سبب شده تا کینه و دشمنی کشور های استعمار با انقلاب اسلامی بیشتر شده و به همین واسطه جنگ هشت ساله را براین ملت ولایتمدار تحمیل کردند و در فتنه جویی و براه اندازی کودتای نظامی ،فشارهای اقتصادی و هجمه های فرهنگی بر تلاش خود افزودند .
فرح بخش ثانی رمز بقاء و پیشرفت انقلاب اسلامی را بنا به فرموده امام (ره) ایمان و وحدت کلمه برشمرد و گفت: در عصر حاضر که 35 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می گذرد حفظ این نظام از اهم واجبات است و با همدلی و اتحاد حول و محورولایت و تلاش همه جانبه در پیشرفت و اعتلاء انقلاب اسلامی است و وظیفه مردم تلاش همه جانبه در حفظ دست اوردهای انقلاب و وظیفه مسئولین تلاش و مجاهدت شبانه روزی و بی منت برای مردم و صیانت از حقوق و عزت در عرصه های داخلی و بین المللی و ارتقاء مادی و معنوی کشور عزیز مان است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیام بشرویه ,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه