logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با انتخابات:

تایید و رد صلاحیت شدگان مجلس دهم در استان سیستان و بلوچستان چه کسانی هستند؟

تایید و رد صلاحیت شدگان مجلس دهم در استان سیستان و بلوچستان چه کسانی هستند؟
تعدادی از داوطلبان مجلس دهم در گفتگو با عصرهامون از تایید و رد صلاحیت خود خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در روزهای گذشته اخبار ضد و نقیضی در خصوص تایید و یا رد صلاحیت داوطلبان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی منتشر شد، اما با اعلام رسمی نتایج هیات نظارت به فرمانداری های سراسر استان برخی از افراد و چهره های شناخته شده اصلاح طلب و اصولگرا در گفتگو با عصرهامون از تایید و رد صلاحیت خود خبر دادند.
ناصر کاشانی نماینده فعلی مردم زاهدان در خصوص وضعیت خود گفت: دور را دور خبر تایید صلاحیتم را دریافت کرده ام.
فرشاد گرگیچ از داوطلبان شهرستان زاهدان در خصوص تایید صلاحیت خود گفت: هنوز خبری در این خصوص به بنده نرسیده است.
حسینعلی شهریاری نماینده فعلی زاهدان در مجلس شورای اسلامی به عصرهامون گفت: به بنده در خصوص رد صلاحیت خبری نداده اند پس به احتمال زیاد جزو تایید صلاحیت شدگان هستم.
سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان نیز به عصرهامون گفت: صلاحیت بنده نیز در هیات نظارت تایید شده است.
یعقوب جدگال نماینده  نیز به خبرنگار ما گفت: در خصوص رد و یا تایید صلاحیت خود اطلاعی ندارم و در حال جویا شدن از فرمانداری هستم، اخبار رسیده از چابهار حاکی از رد صلاحیت نماینده چابهار دارد.
محمد سعید اربابی نیز در پاسخ به رد صلاحیت خود گفت: تابع قانون هستم و هنوز منتظر نتیجه هستم تاکنون به بنده در خصوص رد و یا تایید صلاحیتم اطلاعی داده نشده است.
سید محمد تقی حسینی طباطبائی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز با انتشار بیانه ای عملا رد صلاحیت خود را اعلام کرد و نوشت: قصد پیگیری و اعتراض را ندارد.
فرزند علیرضا سعید مهر از کاندیدای شهرستان زاهدان نیز به عصرهامون گفت: صلاحیت پدرم توسط هیارت نظارت تایید نشده است، و بنا داریم به صورت قانونی این موضوع را پیگیری کنیم.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه