اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حمله عماد مغنیه به اسراییل

حمله عماد مغنیه به اسراییل
برخی عقیده دارند جنگ الکترونیک اصطلاحی جدید است اما این اصطلاح به جنگ جهانی دوم بر می گردد که نخست وزیر بریطانیا گفت: «جنگ الکترونیک سپر و شمشیر است».
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  وبلاگ خاطرات و نظرات یک ایرانی ساکن لبنان ، با پیشرفتهای عظیم تکنولوژیکی در زمینه ارتباطات و کامپیوتر و اتوماسیون سازمانهای مختلف دولتی، دولتهای الکترونیک تبدیل به اهداف استراتژیک برای رساندن پیامهای خاص، و یا به دست آوردن اطلاعات سری پشت صحنه شدند. حمله های اخیری که رژیم صهیونیستی در ماه های گذشته با آنها مواجه شد پیامدهایی اساسی داشت که موجب شد رییس ستاد ارتش اشغالگر قدس بینی گانتز، اقرار کند جنگ الکترونیک نوعی مبارزه طلبی است که لازم است اسراییل با هوشمندی با آن مقابله کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

اما امروز النشره مطلع شد که گروهی از هکرها به سایتهای اسراییلی حمله کردند که اسم خودشان را قادمون گذاشتند و این حملات را در سالگرد ترور فرمانده نظامی حزب الله، شهید عماد مغنیه شدت بخشیدند بطوریکه این سایتها هک شده و تصویر شهید مغنیه بر صفحه آنها نقش بسته به همراه جمله ان شاء الله و کلمه قادمون (می آییم).

,

این هجوم ساعت 1:45 صبح دیروز آغاز شد بطوریکه تعدادی از سایتها از جمله سایت وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و برخی از سایتهای اسراییلی دیگر از کار افتادند، شایان ذکر است منابع پیگیر، به النشره اطلاع دادند که این عملیات گسترش پیدا خواهد کرد و این تازه شروع شگفتیها (سورپرایز) است، غیر از آنچه که امروز اتفاق افتاد.

,

علی ملحم

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه