اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ردیف طرح های کلان از لایحه بودجه ۹۵ حذف شد

ردیف طرح های کلان از لایحه بودجه ۹۵ حذف شد
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: ردیف اختصاصی بودجه طرح های کلان از لایحه بودجه سال ۹۵ حذف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، وحید احمدی امروز در حاشیه صد و سی و هفتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عتف در جمع خبرنگاران افزود: مسئولین اعلام کردند که برای این موضوع بودجه لازم تامین خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به موضوعات مطرح در جلسه امروز کمیسیون دایمی عتف اضافه کرد: در این جلسه به موضوع بودجه پژوهشی کل کشور نیز اشاره شد که در لایحه بودجه سال ۹۵ مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان برای پژوهش کل کشور در نظر گرفته شده است.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: از کل میزان بودجه در نظر گرفته شده برای پژوهش کشور، مبلغ ۷۵۹ میلیارد تومان به وزارت علوم اختصاص می یابد.

احمدی تاکید کرد: اعتبارات پژوهشی در فناوری کل کشور نسبت به سال گذشته ۷۷ درصد رشد داشته است اما اعتبارات مجموعه وزارت علوم شامل دانشگاهها، ستاد وزارت علوم، مراکز تحقیقاتی و مراکز فناوری نسبت به سال گذشته ۹ درصد رشد داشته است.

وی گفت: طبق لایحه بودجه به طور اختصاصی بودجه مراکز فناوری ۱۴ درصد، مراکز تحقیقاتی ۹ درصد، دانشگاهها ۱۰ درصد رشد داشته اما بودجه ستاد وزارت علوم در امر پژوهش ۸ درصد کاهش داشته است.

معاون پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: در جلسه امروز موضوع اختصاص یک تا ۳ درصد اعتبارات دستگاههای اجرایی به امر پژوهش نیز مورد بررسی قرار گرفت و اعضا تاکید داشتند که این قانون از مجموع اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی دستگاهها تامین شود.

احمدی عنوان کرد: در لایحه برنامه ششم اختصاص یک درصد از اعتبارات دستگاههای اجرای به امر پژوهش تنها از اعتبارات هزینه ای دستگاهها تامین خواهد شد و این در حالی است که دستگاههای اجرایی بزرگ معتقدند که بودجه تملک دارایی نیز باید به این قانون اضافه شود. همچنین در لایحه برنامه ششم توسعه موضوع اختصاص یک درصد از اعتبارات دستگاههای اجرایی به امر پژوهش از موضوع تکلیف به موضوع مجاز بودن تغییر یافته است که اعضای کمیسیونهای دائمی شورای عتف معتقدند باید لفظ تکلیف همچنان در این قانون آورده شود.

معاون پژوهشی وزارت علوم بیان داشت: در جلسه امروز موضوع احیای جایگاه شورای عتف نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد برخی موازی کاری ها در حوزه علم و فناوری بررسی و با کمک شورای عتف برطرف شود.

احمدی از ایجاد سامانه عرضه و تقاضای پژوهش خبر داد و گفت: یکی از مهمترین خلاء های پژوهشی کشور نبود سامانه عرضه و تقاضا بود که این سامانه طراحی و تدوین شده و قرار است در سایت اینترنتی شورای عتف قرار گیرد.

وی عنوان کرد: مقرر شد شورای عتف مصوبه ای برای الزام دستگاهها به ارائه نیازهای پژوهشی برای ثبت در این سامانه تصویب کند.

معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: در حال حاضر برخی از نیازهای پژوهشی دستگاههای اجرایی در این سامانه ثبت شده که امیدواریم به زودی تمامی دستگاههای اجرایی برای ثبت نیازهای خود در این سامانه اقدام کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه