logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تهران:

این نماز جمعه است که موجب افزایش بصیرت دینی و سیاسی ما می شود

این نماز جمعه است که موجب افزایش بصیرت دینی و سیاسی ما می شود
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تهران گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری (حفظ الله)، نماز جمعه قرارگاه است، قرارگاه ایمان، تقوا، بصیرت و اخلاص و ما نباید از بکار بردن نام قرار گاه وحشت داشته باشم ، قرارگاه برای جنگ است و در حال حاضر هم ما در حال جنگ و دفاع از ایمان و بصیرت و اخلاص مان هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه ؛ حجت الاسلام و المسلمین سید صالح یاسینی ،رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تهران سخنران پیش خطبه نماز جمعه این هفته شهر گلستان بود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی , بهارستانه , ؛ حجت الاسلام و المسلمین سید صالح یاسینی ،رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تهران سخنران پیش خطبه نماز جمعه این هفته شهر گلستان بود .,

وی در ابتدای سخنانش ضمن تسلیت بابت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س)، گفت: جا دارد اول از امام جمعه محترم شهرگلستان و اعضای ستاد برگزاری نماز جمعه تشکر کنم که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادندتا بتوانم مستقیم با شما مردم خوب شهر گلستان صحبت کنم. 
وی درادامه بیان داشت : حضو شما در نماز جمعه و مراسمات دینی بایستی که همراه با اخلاص و دور از هرگونه نیتی به غیر از نیت الهی باشد، امیدوارم که خداوند نام همه ما را جز نام محبین به اهل بیت (ع) و نماز گزاران قرار دهد.
حجت الاسلام والمسلمین یاسینی در ادامه درباره اهمیت نماز جمعه اشاره کرد : طبق فرموده مقام معظم رهبری (حفظ الله)، نماز جمعه قرارگاه است، قرارگاه ایمان، تقوا، بصیرت و اخلاص و ما نباید از بکار بردن نام قرار گاه وحشت داشته باشم ، قرارگاه برای جنگ است و در حال حاضر هم ما در حال جنگ و دفاع از ایمان و بصیرت و اخلاص مان هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه امام جمعه فرمانده قرارگاه نماز جمعه است ، تصریح کرد : همه به این نکته واقف باشیم که این نماز جمعه است که موجب افزایش بصیرت دینی و سیاسی ما می شود.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تهران با اشاره به انتخابات پیش رو نیز گفت: ما امروز در آستانه دو امتحان بزرگ انتخابات مجلس خبرگان و انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم و یکی از پایگاه های که به مابصیرت می دهد همین نماز جمعه است.
وی در ادامه با بیان اینکه امروزه در کشور ما 840 ستاد برگزاری نماز جمعه داریم ،خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین پایگاه های بصیرت همین پایگاه نماز جمعه است .امروزه در اقصی نقاط استان تهران 38 نماز جمعه برگزار می شود و به یاری خدا و علی رغم تلاش دشمنان، حضور مردم و مخصوصا جونان در نماز جمعه پرشکوه است.
و در پایان از زحمات امام جمعه شهر گلستان در ساخت مصلی اعظم امام زمان (عج) تشکر کرد و ازتمام مسئولین، شورای شهر و شهرداران و خیرین شهرستان بهارستان خواست تا برای ساخت فاز 2 و 3 مصلی همکاری کنند.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه