logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهردار بروجرد:

عدم پرداخت حقوق در شهرداری از شهردار تا کمترین رده سازمان یکسان بوده است

عدم پرداخت حقوق در شهرداری از شهردار تا کمترین رده سازمان یکسان بوده است
شهردار بروجرد گفت: عدم پرداخت حقوق در شهرداری بروجرد از شهردار تا کمترین رده سازمان یکسان بوده به طوری که اگر کارگری 6 ماه حقوق نگرفته دیگر افراد این سازمان مانند شهردار و دیگر پرسنل حقوق نگرفته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "منوچهر یوسفی" در شورای اداری شهرستان بروجرد که در محل فرمانداری بروجرد برگزار شد افزود: امسال سختی های زیادی وجود داشت اما شهرداری استقامت زیادی نشان داد به طوری که کمبود منابع مالی از یک طرف و از طرف دیگر کاهش ساخت و سازها ، عدم کمکهای دولتی و عدم پرداخت کدهای درآمدی از سوی ادارات سبب بروز مشکلاتی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد ,

وی اضافه کرد: در حال حاضر شهرداری بروجرد 17 میلیارد تومان از ادارات شهرستان طلب دارد که در این میان با توجه به همه مشکلات برخی کمکی نکردند.
به گفته وی در سال 94 بودجه شهرداری بروجرد 80 میلیارد تومان بسته شد و قرار بود که مبلغ 6 میلیارد و 800 میلیون ماهیانه از محل های تعریف شده در شهرداری کسب درآمد شود که این درآمد به حدود یک چهارم کاهش یافته و هم اکنون به دو میلیارد و 300 میلیون رسیده است.
یوسفی اظهار داشت: از طرفی افزایش 17 درصدی دستمزدها بوده است و دیگر خدمات که باید به صورت خالص ماهیانه مبلغ 3 میلیارد تومان به عنوان حقوق پرداخت شود.
به گفته وی با توجه به این که 6 ماه است حقوق کارگران پرداخت نشده اما اجازه ندادیم جیبشان خالی باشد و سه میلیارد به صورت علی الحساب پرداخت شده است.
وی بیان کرد: اگر کارگران شهرداری 6 ماه است حقوق دریافت نکرده اند ، خود شهردار هم حقوقی دریافت نکرده است.
به گفته وی طی سالهای گذشته برای ایجاد درآمد پایدار کمتر کار انجام شده اما در تلاشیم که با حرکت به سمت بخش خصوصی بازده خوبی در این راستا صورت گیرد و با مشارکت در بخش خصوصی به درآمد پایدار دست یابیم.
یوسفی تصریح کرد: با توجه به این مشکلات مالی و عدم پرداخت حقوق قرار است تسهیلاتی را ظرف مدت دو هفته آینده دریافت کنیم که با دریافت این وام 170 نفر از بازنشتگان شهرداری معوقات خود را دریافت می کنند.
وی با اشاره به فرا رسیدن دهه فجر گفت: امسال پروژه هایی در دهه فجر افتتاح می شوند که 10 میلیارد تومان برای بهره برداری از پروژه های امسال هزینه شده است .
یوسفی پیست دوچرخه سواری، خانه کشتی، پارک شهید بهشتی، ورزشگاه محله ای و ساختمان سازمان عمران را از مهمترین پروژه ها اعلام کرد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه