logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

رئیس شورای اسلامی رشتخوار:

شهرستان رشتخوار ۳ ماه بدون شهردار است

شهرستان رشتخوار ۳ ماه بدون شهردار است
رئیس شورای اسلامی شهرستان رشتخوار گفت: حدود 3 ماه از بازنشستگی شهردار قبلی می گذرد و این شهرستان همچنان بدون شهردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز مجید خطایی رئیس شورای شهر رشتخوار اظهار داشت: حدود ۳ ماه است که شهردار سابق این شهرستان بازنشست شده، و همچنین گزینه شهردار جدید برای شهر نیز جهت صدور ابلاغ به استانداری خراسان رضوی معرفی شده است اما در این زمینه تا کنون هیچ اقدامی موثری صورت نپذیرفته است و شهرداری این شهر در بلاتکلیفی چند ماهه به سر می برد.
خطایی در ادامه به نبود شهردار با توجه به نزدیک شدن به سال جدید اشاره و یاداور شد: نبود شهردار در استانه سال نو و نیازهای این نهاد به برنامه ریزی در این زمینه و همچنین انجام نگرفتن مطلوب امور باعث شده است شهرداری رشتخوار در آستانه سال جدید نتواند آنگونه که باید به شهروندان خدمات ارائه نماید.
وی در ادامه با توجه به در خواست شهروندان اظهار داشت: شهروندان با انتقاد به این وضعیت خواستار تسریع در معرفی شهردار برای انجام امور محوله شده اند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از ادارات شهرستان به شهرداری بدهکار هستند و شرایط مالی شهرداری رشتخوار در حالت بحرانی به سر می برد و توان پرداخت حقوق عقب مانده کارمندان خود را ندارد.
رئیس شورای شهر رشتخوار اظهار خاطرنشان کرد: کارکنان و کارگران شهرداری رشتخوار بیش از پنج ماه از حقوق خود را دریافت نکرده اند که این حقوق عقب افتاده این کارکنان زحمت کش را با مشکلات زیادی در طول این چند ماه مواجه کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه