logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده انتظامی بانه خبر داد:

کلاهبردار با سابقه اینترنتی در بانه به دام افتاد/ سارق از حساب 10 شهروند بانه ای پول برداشت کرده بود

کلاهبردار با سابقه اینترنتی در بانه به دام افتاد/ سارق از حساب 10 شهروند بانه ای پول برداشت کرده بود
فرمانده انتظامی بانه گفت: با تلاش پلیس فتای شهرستان بانه ، کلاهبردار با سابقه اینترنتی در این شهر به دام پلیس افتاد که تا کنون از حساب 10 شهروند بانه ای بصورت غیر مجاز برداشت کرده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ " فرزاد کریمی" ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار آرباباخبر، در این خصوص اظهار داشت: در پی ارجاع 10 فقره پرونده جرایم رایانه ای به پلیس فتای شهرستان بانه مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی شهروندان، این موضوع بلافاصله در دستور کار پلیس فتای بانه قرا گرفت.

وی افزود: در بررسی های بعمل آمده توسط پلیس فتای این شهر ، مشخص شد که کلاهبردار مذکور شخصی است که بعلت کلاهبرداری و انجام چندین فقره سرقت در حال حاضر  زندان کرج دوران محکومیت خود را به سر می برد.

کریمی گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با اداره زندان کرج کلاهبردار مذکور را بلافاصله به شهرستان بانه انتقال دادیم و در بازجویی های که از این شخص بعمل آوردیم به 50 فقره سرقت اینترنتی اعتراف کرد که از کل این مجموع، 10 فقره آن متعلق به شهروندان بانه ای می باشد.

فرمانده انتظامی بانه تصریح کرد: کلاهبردار اینترنتی با 4 نفر از هم بندان خود در زندان کرج یک گوشی گران قیمت آیفون خریداری کرده بودند که از یکسال گذشته با همین گوشی مبادرت به کلاهبرداری و برداشت وجه  از حساب شهروندان می کردند.

وی با اشاره به شگرد این سارقان اینترنتی در خالی کردن حساب های مردم گفت: این افراد با گرفتن شماره های مال باختگان مبنی بر اینکه در قرعه کشی هزاران لبخند برنده هدیه نقدی شدید آنها را وسوسه کرده و به پای عابر کارت های داخل شهر می کشاندند و پس از گرفتن رمز دوم کارت بانکی آنها بصورت خرید شارژ تلفن همراه از حساب این شهروندان وجه را خارج می کردند.

کریمی در ادامه افزود در بازرسی های بعمل آمده از محل حبس این کلاهبرداران، 3 دستگاه گوشی هوشمند گران قیمت، 5 عدد سیم کارت و 10 فقره شماره کارت کشف و ضبط شد که پس از بازجویی های بعمل آمده و اعترافات به اتهامات خود با قرار وثیقه یک میلیارد ریالی روانه زندان بانه شد.
 

وی از شهروندان در خواست کرد، که رمز دوم و شماره کارت خود را به هیچ وجه در اختیار افراد نا آشنا قرار ندهند و درصورت مشاهده فعالیت افراد مشکوک مراتب را هرچه سریعتر به پلیس فتا اعلام کنند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه