اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با هدف ارتقای سلامت:

داوطلبان سلامت در تاکستان تجلیل شدند

داوطلبان سلامت در تاکستان تجلیل شدند
آیین تجلیل از داوطلبان سلامت با حضور گسترده داوطلبان از شهر و روستا در سالن امام علی(ع) اداره فرهنگ و ارشاد در تاکستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تاک پرس، جلال رحمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان در آیین تجلیل از فعالان سلامت در این شهرستان گفت: داوطلبان سلامت، حلقه اتصال مردم و حوزه سلامت هستند و کار داوطلبان ارزشمند است، زیرا باعث ارتقای سطح سلامت جامعه خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رحمانی با اشاره به اینکه افزایش سواد سلامت مردم، برای جامعه مفید است و باعث خواهد شد در آینده شاهد انسان هایی پُرتوان و به دور از بیماری ها باشیم اظهار کرد: سلامت، یک جانبه نیست، بلکه مانند میز سه پایه ای است که بر پایه های «وزارت بهداشت»، «سایر دستگاه های اجرایی» و «مردم جامعه» استوار است. ایشان تصریح کرد که اگر «مردم» همکاری نداشته باشند، «وزارت بهداشت» و «سایر دستگاه های اجرایی» نیز در کار خود موفق نخواهند بود.

,

وی ادامه داد: از سال 1369 برنامه داوطلبان سلامت با انگیزه حل مشکلات بهداشتی در حاشیه شهرهای بزرگ در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت و از دو سال بعد نیز این برنامه در کل کشور اجرا شد.

,

عسگر شریف زاده، معاون بهداشت شبکه بهداشت – درمان شهرستان تاکستان نیز گفت: برنامه داوطلبان سلامت یکی از اصول خدمات بهداشتی اولیه می باشد و اگر بخواهیم شاخص سلامت جامعه را افزایش دهیم، نقش داوطلبان سلامت در این میان، کلیدی خواهد بود.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه