logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس فراکسیون تولید ملی مجلس:

دولت خام فروشی نفت را متوقف کند/نفت ارزان تر از آب به فروش می رسد/دولت برتولید داخلی و صادرات کالای ایرانی تمرکز کند

دولت خام فروشی نفت را متوقف کند/نفت ارزان تر از آب به فروش می رسد/دولت برتولید داخلی و صادرات کالای ایرانی تمرکز کند
رئیس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه با توجه به کاهش قیمت جهانی نفت درآمد خاصی نصیب کشورمان نمی شود و اصلا صرفه اقتصادی ندارد، گفت: دولت خام فروشی نفت را متوقف و برتولید داخلی و صادرات کالای ایرانی تمرکز کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین گروسی، رئیس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تهران نیوز؛ با اشاره به فرجام برجام و آغاز رفع تحریم ها، گفت: راهکار خروج کشور از رکود توجه به تولید داخلی و توامندسازی تولیدکنندگان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پارلمانی تهران نیوز,

وی با بیان اینکه قیمت نفت در بازارهای جهانی رو به کاهش است و این موضوع در بودجه سال آینده نیز تاثیرگذار است، اظهار کرد: اگر تولید داخلی نباشد، افزایش یا کاهش قیمت نفت به ضرر کشورمان تمام می شود.
گروسی ضمن اشاره به اینکه کشورمان باید به سرزمین صادرات کالا تبدیل شود، ادامه داد: این مهم با تولید محور شدن کشور محقق خواهد شد.
رئیس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حمایت از تولیدکنندگان داخلی موجب افزایش ارزش پول کشور، کاهش تورم و البته رونق اقتصادی را در پی خواهد داشت، افزود: هم اکنون وقتی قیمت نفت کاهش می یابد دچار رکود می شویم و وقتی افزایش می یابد تورم در کشور ایجاد می شود لذا دولت باید تمام نیروی خود را در راستای حمایت از تولید داخلی و صادرات کالای ایرانی متمرکز کند.
وی با بیان اینکه باید کالاهای دیگر جای نفت در بودجه را بگیرند تا از درآمد های آنان برای اداره کشور استفاده شود، تصریح کرد: بخش معادن یکی از ظرفیت های موجود در کشور است که می توان از آن در جایگزینی درآمدهای نفتی بهره برد.
گروسی توجه به گردشگری را نیز مهم دانست و گفت: بیش از ۳۲ هزار آثار ملی ثبت شده در کشور وجود دارد که می تواند ظرفیت خوبی برای کسب درآمد برای کشور باشد که نیازمند برنامه ریزی جدی و منسجم دولت است.
رئیس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید خام فروشی کالاهای مختلف مانند نفت را متوقف کند، اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت جهانی نفت درآمد خاصی نصیب کشورمان نمی شود و اصلا صرفه اقتصادی ندارد.
وی ضمن تاکید بر اینکه هم اکنون نفت ارزان تر از آب به فروش می رسد، افزود: این کالا باید به فرآوردهای مختلف تبدیل و بعد صادرات شود و دراین زمینه جوانان مستعد و آماده بکار وجود دارند که باید از آنان بهره برد.
گروسی با بیان اینکه جهاد اقتصادی با توجه به تولید داخلی محقق می شود، تصریح کرد: ریل گذاری دولت در این زمینه درست بوده ولی نتیجه مطلوب نیست.
رئیس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی عملکردها در زمینه جهاد اقتصادی در حد انتظارات نبوده است، خاطرنشان کرد: رونق اقتصادی باید در وضعیت اقتصادی و زندگی مردم مشهود شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه