logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سردار جعفری‌نسب:

برخوردی سخت و خشن با اراذل و اوباش خواهیم کرد/ تا آخرین قطره خون برای آرامش مردم ایستاده‌ایم

برخوردی سخت و خشن با اراذل و اوباش خواهیم کرد/ تا آخرین قطره خون برای آرامش مردم ایستاده‌ایم
فرمانده انتظامی مازندران با عنوان اینکه اینچنین تحرکاتی از سوی اراذل و اوباش، به‌نوعی درون گروهی بوده است، گفت: اجازه عرض اندام و مانور به هیچ شروری نخواهیم داد و تا آخرین قطره خون برای حفظ امنیت و آرامش مردم غیور مازندران، ایستاده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سردار مسعود جعفری‌نسب طی گفت‌وگویی در مورد کلیپ‌های منتشرشده از اراذل و اوباش مازندران در شبکه‌های اجتماعی و پخش گسترده آن، اظهار کرد: برخی از این کلیپ‌ها مربوط به چندین ماه گذشته است که این اراذل و اوباش دستگیر شده و تحویل مراجع قضایی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اشاره به تعامل خوب فرماندهی انتظامی مازندران با دستگاه قضا، افزود: عده‌ای از اراذل و اوباش دستگیرشده، توبه کرده‌اند و آرام به زندگی خود می‌پردازند.

فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه اجازه نفس کشیدن به اراذل و اوباش منطقه نمی‌دهیم، اضافه کرد: از روزی که مسئولیت فرماندهی انتظامی این استان را به‌عهده گرفتم، به مردم عزیز این قول را دادم که فضای استان را از وجود هرگونه شرارت، پاک خواهیم کرد.

این مسئول با عنوان اینکه اینچنین تحرکاتی از سوی اراذل و اوباش، به‌نوعی درون گروهی بوده است، خاطرنشان کرد: اجازه عرض اندام و مانور به هیچ شروری نخواهیم داد و تا آخرین قطره خون برای حفظ امنیت و آرامش مردم غیور مازندران، ایستاده‌ایم.

جعفری‌نسب درباره شرارت شرور معروف بابلی، و برهم زدن امنیت روانی جامعه با انتشار کلیپ، گفت: چند تن از اراذل و اوباش را دستگیر کرده‌ایم و تیم‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس به‌دنبال شرور اصلی هستند.

وی در پایان گفت: مردم مازندران نگران هیچ چیز نباشند، بی‌تردید پلیس برخوردی سخت و خشن با اراذل و اوباش منطقه می‌کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه