اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اتوبوسهای تندرو در بزرگراه امام علی(ع)

اتوبوسهای تندرو در بزرگراه امام علی(ع)
قائم‌مقام معاونت حمل‌ و‌نقل و ترافیک شهردار تهران از فعال شدن آزمایشی و انجام تست سرد خط ۹ اتوبوسهای تندرو در بزرگراه امام علی(ع) خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از افکار، حجت‌الله بهروز با اشاره به به زمان بهره‌برداری از این خط که مصادف با ماه پایانی سال شده است، گفت: احتمال استقبال شهروندان از این خط بسیار بیشتر از پیش‌بینی‌های اولیه است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


بهروز درباره اهداف راه‌اندازی خط ۹ BRT در بلندترین بزرگراه شمالی ـ جنوبی پایتخت گفت: اتوبوس‌های تندرو امتحان خود را در تسهیل تردد شهروندان، کاهش بار ترافیکی، دسترسی آسان به دیگر خطوط حمل‌و‌نقل عمومی، افزایش ظرفیت جا‌به‌جایی مسافران در شبکه حمل‌و‌نقل عمومی پس داده‌ است و این دلایل از جمله اهداف برای راه‌اندازی خط BRT بزرگراه امام علی(ع) بوده است.

وی ادامه داد: عبور این خط و ایجاد تلاقی با خط یک BRT امکان دسترسی شهروندان به دیگر سامانه‌های حمل‌ونقل شهری مثل مترو را فراهم می‌کند.

به گفته قائم‌مقام معاونت حمل‌و‌نقل و ترافیک شهردار تهران، طول خط ۹ BRT در حدود ۳۶ کیلومتر است که از این جهت بلند‌ترین خط سامانه اتوبوس‌های تندرو به حساب می‌آید. این خط از انتهای شرقی بلوار ارتش (پایانه لاله) آغاز می‌شود و در ادامه با عبور از بزرگراه امام علی (ع) به سمت جنوب – بلوار شهید کریمی و بلوار دستواره به ایستگاه مترو جوانمرد قصاب می‌رسد. به‌طوری‌که خط ۹ از ۸ منطقه تهران می‌گذرد. همچنین در مسیر خط ۹، ۴۰ ایستگاه نصب شده که از این تعداد ۱۷ ایستگاه دو طرفه و ۲۳ ایستگاه یکطرفه است.

مطالعات اولیه کارشناسان سازمان حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران از میزان جابه‌جایی مسافر توسط طولانی‌ترین خط تندرو پایتخت نشان می‌دهد که در روزهای نخست بهره‌برداری از خط ۹ BRT روزانه ۲۷۰ هزار جابه‌جایی مسافر انجام می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه